GALIBAVACSORA SZABAD TÉREN

2021.11.23. 13:00

Köszöntővel, újborkoccintással emlékeztek meg a hagyományokról Aszófőn

egyedik alkalommal terítettek meg a helyiek Galibavacsorára a Dísz téren. A beltéri, gyertyafényes, meghitt, fehér abroszos estebédet ezúttal a vírushelyzet miatt a szabadban költötték el.

Jákói Bernadett

Az estebédre nemcsak a helyiek kaptak meghívást, hanem a szomszédos településekről is érkeztek vendégek

Fotó: Jákói Bernadett

Kedvcsinálóként olvasta fel Nagy Annamária könyvtáros, közművelődési szakember Horváth Piroska Márton-napi mulatságra című versét, majd az aszófői borosgazda, Egri Ernő jóvoltából a vendégek megkóstolhatták a saját vörösborát is.

Az estebédre nemcsak a helyiek kaptak meghívást, hanem a szomszédos településekről is érkeztek vendégek, támogatók a Galibaként ismert újborünnepre és libavacsorára. A bevételből a vacsorákat, borokat, italokat, a meghívott vendégeket fizették, valamint a kültéri padpárnákat is az alapítvány támogatásával sikerült megvásárolni. A vacsorát követően a besötétedés után kivetítőn visszatekintést láthatott a közönség video-összeállításban az elmúlt évek vacsoráiról, majd az esti retró diszkót az aszófői illetőségű Bércesi László, alias DJ Gringo szolgáltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában