Helyi kultúra

2022.01.20. 11:00

A magyar kultúrát ünneplik Balatonfüreden

Pál Dániel Levente, a Petőfi Irodalmi Ügynökség igazgatója mond köszöntőt a magyar kultúra napja alkalmából Balatonfüreden, a Vaszary Galériában lévő Szőcs Géza Irodalmi Szalonban január 21-én, pénteken 17 órakor.

Kovács Erika

Bóka István polgármester átadja a Balatonfüred Város Kultúrájáért kitüntetést, majd zenés irodalmi műsort ad elő Jókai Ágnes színművész, Halas Adelaida színművész, énekes és Pályi-Nagy Miklós gitárművész. Folytatják az ünnepséget szombaton is, amikor koszorúznak Kölcsey Ferenc szobránál az Ady Endre utcában 10 óra 30 perctől, majd bemutatják a Magyar Kultúra című folyóiratot a Szőcs Géza Irodalmi Szalonban 11 órakor, Pál Dániel Levente lapigazgató és Bonczidai Éva főszerkesztő közreműködésével. A szalonban a 80 éves Korzenszky Richárd emeritus perjellel beszélget Szerdahelyi Csongor az Országút című, kéthetente megjelenő lap főszerkesztője, 17 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában