Programsorozat

2022.03.27. 17:07

Gálával ünnepelték az évfordulót Ajkán

Az Év tanulója és az Év kollégistája cím átadásával, majd gálaműsorral kezdődött a Veszprémi Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikuma és Kollégiuma fennállása 30. évfordulójára szervezett programsorozat a Nagy László Városi Művelődési Központ színháztermében március 25-én.

Tisler Anna

Forrás: Gyarmati László

Vígváryné Németh Katalin igazgatóhelyettes köszöntőjében elmondta, hogy az iskola az 1991-92-es tanévben kezdte meg tevékenységét, akkor 99 lány tanulónak háziasszonyi ismereteket oktatott. Ma csaknem 750 diákjuk van, nappali tagozaton 7 ágazatban 10 szakmát oktatnak, a felnőttképzéssel összesen 17 szakma szerepel a kínálatukban. Az elmúlt 3 évtized munkájáról, eredményeiről jubileumi évkönyvet jelentetnek meg hamarosan. Az oktatók 2017-ben megalapították az Év tanulója és az Év kollégistája elismerést, amelyet az ünnepi rendezvényen adtak át a 2020-as év díjazottjainak is, akkor ugyanis a járványhelyzet miatt nem tarthatták meg a gálát. Az Év tanulója 2020 díjat Csali Boglárka Patrícia, Németh Fanni, Antal Bence kapta, az Év tanulója  2022 díj kitüntetettje Bödör Brigitta, Gajdacsik Bianka, Horváth Anna Katalin, az Év kollégistája Nagy Johanna Flóra. A díjakat Vígváryné Németh Katalin adta át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában