EKF2023

2022.03.10. 17:30

Sokféle programot kínál a Jutasi KözTér

Több mint egy hónapja tart nyitva a Jutasi KözTér, ahol jó hangulatú programokat szerveztek.

Napló

A LÉK Egyesület tartott könyvbemutatót a közelmúltban a Jutasi KözTérben Fotó: VEB2023 EKF/Toroczkai Csaba

A rendezvény- és programhelyszín a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program keretében nyílt meg.       

 

 

A színes, barátságos és egyben különleges közösségi tér elsősorban a város legnagyobb lakótelepének lakóit várja, ugyanakkor az első hónap sikere azt jelzi, hogy a teljes veszprémi régió kis- és mikroközösségei is érdeklődnek a színes programkínálat iránt, írta közleményében a VEB2023. Hozzátették, az EKF KözTerek létrehozásának célja személyes találkozóhelyek megteremtése a közösségi szerveződéseknek. A Jutasi Lakótelepen nemrég megnyílt Jutasi KözTér hiánypótló szemlélettel kívánja bővíteni a lakótelepen elérhető kulturális szolgáltatások körét. Kifejezetten a helyi kisközösségek részére nyújt programkínálatot. A Jutasi KözTér célja, hogy támogassa és tovább erősítse a lakótelepen évek, évtizedek alatt kialakult pozitív értékeket; emellett növelje a helyi közösség mobilitását, nyitottságát - akár egymás iránt, akár más városrészek lakói felé, írták közleményükben. 

 

 

A Jutasi KözTérben március 29-én, kedden 17 órakor Színezd újra a kapcsolataidat!címmel hallhatnak előadást az érdeklődők a Jutasi Szabadegyetem keretében. Az előadást Jáger-Németh Csilla Katalin tréner, pedagógus, coach tartja. A folyamatosan frissülő programokat a Jutasi KözTér honlapján és a helyszín bejárati ajtaján is közzéteszik. A programokon való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában