Hirdetés

2022.04.08. 08:32

Turisztikai előadássorozatot indít a Pannon Egyetem

A Pannon Egyetem Turizmus Intézeti Tanszéke „Turizmus Mozaik” címmel indít Veszprém és a térség szakmai, valamint érdeklődő közönségének, illetve az egyetem hallgatóinak és dolgozóinak szóló ismeretterjesztő előadássorozatot.

A havonta jelentkező rendezvénysorozat 2022. április 13-án, 18:00-kor debütál a Pannon Egyetem „E” épületének földszintjén elhelyezkedő Pannon Köztéren, majd a későbbiekben egy másik helyszínen is megjelenik. 2022. május 17-én, szintén 18 órai kezdettel, a Papírkutya kultúrbisztróban a házigazdák „vendégszereplésével” folytatódik az eseménysorozat. A fenti helyszínek felváltva adnak majd otthont a turisztikai fókuszú, ismeretterjesztő előadásoknak, beszélgetéseknek. 

Az első, április közepi esemény előadója a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusszakmai vezérigazgató-helyettese, Könnyid László, akinek „Turizmusmarketing a COVID-19 járvány alatt, avagy országmarketing példák válsághelyzetben” címmel tartandó felvezető előadását követően az est szervezői jó hangulatú, kötetlen beszélgetésre invitálják az érdeklődőket. A nyílt eszmecsere kiváló lehetőséget biztosít az előadóhoz intézett kérdések megválaszolására, illetve a hazai turizmus jelenlegi helyzetének és jövőbeni lehetőségeinek megvitatására. A beszélgetés során lehetőség adódik majd Veszprém, illetve a Veszprém-Balaton térség turizmusával és jövőjével kapcsolatos közös gondolkodásra is.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni 2022. április 11. (hétfő) 20:00-ig az alábbi oldalon lehetséges: https://kerdoiv.gtk.uni-pannon.hu/index.php/424181?lang=hu

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

További információ: Strack Flórián ([email protected]; 06309977534)


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában