Helyi kultúra

2022.05.05. 11:00

Bartókos növendékek versenysikerei

Több rangos versenyen is jelentős sikereket értek el a pápai Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendékei.

Laskovics Márió

A XX. Sistrum Zongoraversenyen a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendékei közül Nagy Kamilla arany, Barkóczi Nóra ezüst fokozatot ért el. Felkészítő tanáruk Falakiné Piltman Erika volt.

A XX. Sistrum Szolfézsverseny 5-6. korcsoportjában a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendékei közül Hetyei Dániel és Mógor Dávid arany minősítést ért el. Felkészítő tanáruk Nagy Tiborné Török Katalin volt. 

Mógor Dorka, a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendéke kiemelt arany minősítést ért el az első korcsoportban a szentendrei II. Nyitni-kék országos fuvolaversenyen április elején. Felkészítő tanára Hetyeiné Lugosi Johanna volt. 

Varju Borbála, a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendéke ezüst fokozatot ért el a veszprémi XXXI. Lantos Magda Regionális Zongoraversenyen. Felkészítő tanára Fodor Brigitta volt. 

Péntek Lívia Lilla, a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola növendéke ezüst minősítést ért el a mosonmagyaróvári Mosoni Mihály Zenei Alapfokú Művészeti Iskola vonós-gitár versenyén. Felkészítő tanára Kemenczki Gábor volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában