Ikonikus művészek, különleges környezet, felejthetetlen pillanatok

2022.06.27. 16:00

Közel 200 programmal készül a nyárra a Kultkikötő legénysége

2022-ben is izgalmas repertoárral várja a nézőket a Balaton legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválja, a Kultkikötő. A fellépők sorában Mácsai Pál, Oláh Ibolya, Hobo, Dés László, Kiss Tibi, Pokorny Lia, Grecsó Krisztián, Szabó Győző és Rezes Judit mellett ott találjuk többek között a Budapest Bárt, Bangó Margitot és a Swing a’ la Django zenekart, illetve a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház és a kaposvári Csiky Gergely Színház társulatát is.

HV

Forrás: Kultkikötő

 

A Kultkikötő július 1. és augusztus 28. között immár hat településen fogadja a közönséget koncertekkel, zenés és prózai színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekeknek szóló produkciókkal. Földvár, Szárszó, Boglár, Fenyves és Badacsonytomaj mellett egy új helyszínen, az alsóörsi AMFIBAN is színes programkínálat várja az érdeklődőket, egészen egyedi környezetben, egy egykori kőfejtőben kialakított, ókori amfiteátrumokat idéző nézőtérrel, ahonnan a Balaton víztükrére is rálátni. 

A Kultkikötő nyitóhétvégéje igazán izgalmas programmal várja a nézőket: a szárszói Csukás Színházba július 2-án Oláh Ibolya érkezik egy felejthetetlen koncertszínházi produkcióval, a balatonboglári kulturális központ szabadtéri színpadán pedig a kaposvári Csiky Gergely Színház társulata várja a nézőket a Kartonpapa című előadással. Az északi part sem marad program nélkül: az alsóörsi AMFIBAN július 2-án A GRUND – vígszínházi fiúzenekar csap a húrok közé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában