Fülbemászó, dallamos számok

2022.07.15. 22:30

Zaz koncertezett a VeszprémFesten

A VeszprémFest ötödik napján, pénteken este a jazz, a soul és a francia sanzon stíluskeverékében éneklő francia sztár, Zaz koncertezett a História kertben.

Napló-információ

Fotó: Penovác Károly/Napló

Zaz kezdetben utcazenészként játszott a Montmartre-on, majd apró klubokban lépett fel. 2009-ben megnyerte a Tremplin Génération France Bleu/Réservoir-t, amivel ismertté vált. 
2010-ben jelent meg első albuma, a Zaz, amelyről a Je veux című dal nagy siker lett. Listavezető volt Franciaországban, Belgiumban és Lengyelországban, 2010-ben ő volt a legnépszerűbb francia énekes. 

Koncertjeivel bejárta egész Európát, de fellépett Kanadában és Japánban is. Ötödik, legújabb stúdióalbumát a világjárvány ideje alatt készítette, és októberben jelentette meg Isa címmel. Zaz Organique Tour című koncertsorozatának keretében látogatott el Veszprémbe, ahol a közönség lelkesen fogadta a francia sztárt, fülbemászó, dallamos számait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában