Vákuum

2022.09.01. 15:00

Fényinstalláció az inotai erőműben

Besnyő Dániel és Pfitzner Áron Vákuum című térspecifikus audiovizuális installációja az Inotai Hőerőmű 1-es számú kürtőjében volt látható augusztus 28-án.

MTI

Illusztráció

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A rendezvény a Centrum Production szervezésében megvalósuló, hazai és nemzetközi alkotókat felvonultató Inota [re]opening című audiovizuális eseménysorozat keretében, a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (VEB2023 EKF) nyertes kulturális pályázataként valósult meg, ami rendhagyó módon enged betekintést a hatalmas ipari komplexum múltjába és titkos szegleteibe.

Várpalota, 2022. augusztus 29.
Besnyõ Dániel és Pfitzner Áron Vákuum címû térspecifikus audiovizuális installációja az Inotai Hõerõmû 1-es számú kürtõjében 2022. augusztus 28-án. A rendezvény a Centrum Production szervezésében megvalósuló, hazai és nemzetközi alkotókat felvonultató INOTA [re]opening címû audiovizuális eseménysorozat keretében, a Veszprém - Balaton 2023 Európa Kulturális Fõváros - VEB2023 EKF nyertes kulturális pályázataként valósult meg, ami rendhagyó módon enged betekintést a hatalmas ipari komplexum múltjába és titkos szegleteibe.
MTI/Vasvári Tamás
Fotós: MTI/Vasvári Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában