Tudod, hogy nincs bocsánat

2022.09.09. 13:00

Hobo József Attila-esttel ajándékozta meg a balatoni közönséget

Földes László, művésznevén Hobo Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész zenével fűszerezett és különleges hangulatú József Attila-esttel ajándékozta meg a közönséget, amit Színház a Könyvek völgyében – Tudod, hogy nincs bocsánat címmel rendeztek Balatoncsicsón, a faluházban csütörtökön.

Kovács Erika

Földes László, művésznevén Hobo zenével fűszerezett, különleges hangulatú József Attila-esttel ajándékozta meg a közönséget

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az esten részt vett Kontrát Károly országgyűlési képviselő, Gáspár Ákos balatonfüredi önkormányzati képviselő és Schumacher József helyi polgármester is.
A rendezvény a kormányzati Déryné Program keretében, a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program nyertes pályázatával valósult meg, az estet Scherné Illés Eszter elnökletével a balatoncsicsói Örökségünk Hagyományőrző Egyesület szervezte meg.

Földes László, Hobo és Kontrát Károly országgyűlési képviselő
Fotós: Képviselői iroda/Gáspár Ákos

Varga-Szabó Éva, az említett egyesület alelnöke köszöntőjében kiemelte, cél az, hogy a színművészet és a színház világát a kistelepülésekre is elvigyék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában