Festészet

2022.10.13. 18:00

Debreczeny Zoltán kiállítása Balatonalmádiban

Debreczeny Zoltán alkotásaiból nyílik kiállítás vasárnap a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban.

Balla Emőke

Fotó: Archív/Penovác Károly

Debreczeny Zoltán festményeit ezúttal Balatonalmádiban láthatjuk, a festőművész gondolataival kiegészítve. Mindig, mindenhol szívesen beszél a festményekről: kamaratárlaton, utcatárlaton, biciklitárlaton, a kapolcsi buszmegállóban, kiállításon, az egyetemi aulában vagy Budapesten. Mondja, mesél, beavatja szokatlan festői világába a látogatót, azonnal jön a reakció. Mesélnek a képek is, mindegyik egy-egy történet, történetfüzér, kisregény sok-sok alakkal, hétköznapi hőssel, ismerőssel, ismeretlennel, valóssal és valótlannal.

Az október 16-án, vasárnap 11 órakor a Pannóniában nyíló kiállítást Dallos Krisztina, a VEB 2023 EKF kulturális projektmenedzsere nyitja meg, közreműködik Nagy Gergő gitáron. Október 22-én, szombaton 16 órakor Debreczeny Zoltán tárlatvezetést tart. A kiállítás zárása a városi naptár bemutatásával november 4-én, pénteken 17 órakor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában