Ünnep

2022.10.04. 09:00

Időseket köszöntöttek dallal, vacsorával

Műsorral köszöntötte a község önkormányzata és Kulturális Alapítványa a település nyugdíjasait az idősek világnapja alkalmából a Kulturális Közösségi Térben.

Jákói Bernadett

Fotó: Jákói Bernadett

 

 

Három év elteltével újra díszesen terített asztalnál fogadhatták a település valamennyi 65 év feletti lakosát, akik  többségében elfogadták az önkormányzat meghívását. Zenés ajándékműsorral, virággal kedveskedtek a meghívottaknak, ajándékkosárral köszöntötték fel Aszófő két legidősebb lakosát, Fodor Károlyt és Meilinger Péternét. 

A köszöntőben a Nagy Annamária művészeti vezető által felkészített helyi Családbarát Közösség énekes tagjai, szülők, gyerekek, fiatalok, felnőttek zenei műsorral kedveskedtek az ünnepelteknek Sári Attila zenész közreműködésével. A műsorban örökzöld dallamok, a meghívottak fiatalságát idéző egykori slágerek csendültek fel. A vacsora hangulatát és az esti talpalávalót Szalay Zsolt zenész biztosította. A résztvevők Gergely Gellért atyával, a település plébánosával emlékeztek meg az elhunytakról. 

 

Címkék#Aszófő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában