Előadás

2022.11.13. 15:00

Hulladékmentes háztartás és tisztítószerkészítés Zircen

A Bakonyi Zöldkör rendezvénysorozata keretében a hulladékmentes háztartásról tart előadást és a házilag elkészíthető tisztítószerek workshopját vezeti Laczkó Boglárka környezetkutató november 18-án, pénteken 18 órától az MTM Bakonyi Természettudományi Múzeumának közművelődési termében.

Rimányi Zita

A zero waste kifejezés bár nagyon népszerű, kivitelezni meglepően nehéz. Ám modern világunkban meg tudjuk tenni azokat a lépéseket, amivel a környezettel, az emberekkel és önmagunkkal is harmóniában lehetünk, szélsőségek nélkül. Az esemény előadója több mint tíz éve él így, környezettudatosan. Az általa megálmodott és létrehozott veszprémi Feltöltő Pont is ezért jött létre. Egyéni szinten a hulladékmentesség a leglátványosabb, a legkézenfekvőbb lépés és valóban megoldható. Az érdeklődők ezúttal megtudhatják, mit tehetnek meg megerőltetés és lemondás nélkül, egységben a természettel. A belépés ingyenes. A Bakonyi Zöldkör a Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház programsorozata természetvédelmi témákról, a szervezésben közreműködik az MTM Bakonyi Természettudományi Múzeuma. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában