A rendezvény jótékony célt is szolgált

2022.12.19. 11:30

Boldog, szép napok Hegymagason

Szandi és Zséda után Nagy Feró érkezett Hegymagasra szombaton este, s neki köszönhetően nemcsak a forralt bor hevítette a hangulatot a hegymagasi piactéren. Adventre egyébként is látványosan megélénkült az élet a futballpályánál, a vásári környezetet a forralt bor, a kürtős kalács és a forró csoki mellett gyermek- és felnőttprogramok tették teljessé.

Szijártó János

Nagy Feró kitűnő hangulatot teremtett szombaton este a hegymagasi piactéren

Fotó: Szijártó János

Az elmúlt két hétvégén Szandi, illetve Zséda koncertezett, most szombaton Nagy Feró lépett színpadra, sokak örömére. A lelkes közönség Feróval együtt énekelte a szinte mindenki által ismert nagy slágereket, messzire szállt a Boldog szép napok kórusban énekelt refrénje, bár ezt szinte mindegyik nóta kapcsán el lehet mondani. 

A rendezvények egyébként jótékony célokat szolgálnak – tudtuk meg a terület tulajdonosától. Tóth György elmondta, hogy a gyűjtés által legutóbb 130 ezer forintot tudtak átnyújtani a  Tördemic Néptáncegyüttesnek, illetve nekik már előzőleg is sikerült 360 ezer forint támogatást szerezni. Ezúttal egy-egy alapítvány részére gyűjtöttek. 

A szombati program már délben elkezdődött a hegymagasi piactéren Csondor Kata adventi műsorával, majd betlehemi játékkal folytatódott a Tördemic Néptáncegyüttessel. Az estét Nagy Feró fantasztikus hangulatú koncertje zárta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában