Jónak lenni jó!

2022.12.08. 17:00

Gyertyafényes hangverseny a Mendelssohn Kamarazenekarral

A Jónak lenni jó! mozgalomhoz kapcsolódva az idei közmédiakampányhoz csatlakozott adventi programjaival a Zonta Club Veszprém.

Balla Emőke

Fotó: archív

 

Az elmúlt pénteken rendhagyó képzőművészeti kiállítást szervezett a Zonta Club Veszprém a Rotary és a Lions Club támogatásával. A Veszprémi Művész Céh tagjai állították ki alkotásaikat a Veszprémi Petőfi Színházban, két művet a vakok és gyengén látók megsegítésére ajánlottak fel a művészek. A tárlat december 15-ig látható a teátrum aulájában.
A gyertyafényes adventi Zonta-koncert immár huszonöt éve hagyomány. Ahogyan az elmúlt években, úgy idén is a Kováts Péter vezette Mendelssohn Kamarazenekar muzsikál, december 10-én, szombaton este hét órakor a Pannon Egyetem aulájában. Közreműködik a Magyar Rádió Gyermekkórusa, művészeti vezető Dinyés Soma. A rendezvényt Porga Gyula, Veszprém polgármestere nyitja meg, Köszöntőt mond Rudinszky-Petrik Erzsébet, a Zonta Club Veszprém elnöke. 

A Zonta, a Rotary és a Lions adventi jótékonysági koncertje a Jónak lenni jó! 2022 programhoz csatlakozva a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége részére nyújt támogatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában