Minősített könyvtár

2023.01.25. 07:00

Elismerés a veszprémi könyvtárnak

Minősített Könyvtár címmel tüntették ki az Eötvös Károly Megyei Könyvtárat a napokban.

Napló

Baranyai Tamás és Schreiber Márta a díjjal járó díszoklevéllel Fotó: Eötvös Károly Megyei Könyvtár

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2022-ben is pályázatot hirdetett a Minősített Könyvtári cím és Könyvtári Minőségi Díj elnyerésére. A Minősített Könyvtár címet ünnepélyes keretek között a napokban adták át az Országos Széchényi Könyvtárban, a magyar kultúra napja alkalmából. 

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár a könyvtári minőségirányítás módszereinek többéves folyamatos alkalmazása, a könyvtárhasználati jog érvényesülése és a könyvtárhasználói elégedettség eredményei mellett kiemelkedő teljesítményt nyújtó, magas színvonalú szakmai munkája alapján nyerte el a Minősített Könyvtár címet, közölte a díjazott intézmény. 

Az elismerést Baranyai Tamás igazgató és Schreiber Márta szolgáltatási igazgatóhelyettes vette át. A Minősített Könyvtár címet elnyerő könyvtár a miniszter által adományozott díszoklevelet kap és pénzjutalomban részesül. A cím használatára a könyvtár öt évig jogosult. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában