Veszprém Televízió

2023.01.17. 20:16

Figyeljünk a gyerekekre!

Hétfőn új aktuális témákkal jelentkezik a Veszprém Televízió Beszéljünk róla c. műsora.

A stúdió vendégei Szarka Ferenc és Póczik András biztosítási szakemberek azt javasolják, hogy mivel jelentősen megemelkedtek az ingatlan árak, érdemes elgondolkodni rajta, hogy a jelenlegi biztosítási díjak értékállóak-e és ugyan ez vonatkozik a céges vagyonokra, ingatlanokra is. A vendégeket Donát Tamás szerkesztő-műsorvezető kérdezi majd.  

A hétvégén összefoglalót készítenek a televízió munkatársai az EKF 2023. ünnepélyes megnyitójáról, a nyitó napok  programjairól. A színes  beszámolót hétfőn este tűzi műsorára a Veszprém Tv.

Az influenza járvány egyre inkább terjed országszerte, így  Veszprémben is. Különösen a gyerekek betegednek meg sokan a különböző vírus variánsoktól. Az adásban Dr. Tenk Tamás főorvos, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány Kuratóriumi elnöke beszél majd arról, hogy emiatt hányan szorulnak kórházi ellátásra és mivel lehet védekezni, hogy megelőzzük a lehetséges szövődményeket.  Az adás szerkesztő- műsorvezetője, Donát Tamás.

A műsor  elérhető a Veszprém Tv web- és közösségi oldalain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában