VEOL podcast - Csemegepult 7. rész

2023.01.26. 13:39

Nem kell félni, nem harap a dokumentumfilm - Nemzetközi fesztivált tartanak a veszprémi moziban

Jó barátok, társszervezők, kollégák: egy cél felé haladnak, mégis nagyon különbözőek. A veol.hu munkatársa a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (BIDF) főszervezője beszélget a fesztivál házigazdájával, Szabó B. Eszter újságíróval.

NA

Horváth Virág és Szabó B. Eszter már második éve dolgoznak együtt azért, hogy a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm világszínvonalú filmjeit a veszprémi közönség is megtekinthesse a Cinema Cityben. Most a veol.hu podcastjében a szervezésről és az elvekről beszélgetnek, de szóba kerül a két szervező világnézete is. Habár sokszor különbözik a szemléletük, abban egyetértenek, hogy három dologtól biztosan nem kell félnie senkinek: a véleménynyilvánítástól, a párbeszédtől és természetesen a dokumentumfilmektől. 

Hallgassa meg podcastünket:

Olvasson többet a BIDF 2023 Veszprém programjáról: https://www.veol.hu/helyi-kultura/2023/01/felejthetetlen-filmelmenyekkel-erkezik-veszprembe-a-dokumentumfilm-fesztival

Podcast adásunk Spotify csatornánkon is elérhető IDE kattintva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában