Programok

2023.01.26. 10:47

Rátonyi100! – tisztelgés az operett csillaga előtt

Veszprém kiemelt fesztiváljának, a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválnak a névadója, a magyar operett koronázatlan királya 1923. február 18-án született.

Rimányi ZIta

A Magyar Rádió 6-os stúdiója, BÚÉK - 1966! A Rádió szilveszteri műsorának felvétele. Garas Dezső, Rátonyi Róbert, Greguss Zoltán és Szendrő József színművészek

Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

Ebből az alkalomból operettben gazdag, minden korosztályt megszólító programokkal készül a Veszprémi Petőfi Színház. A Rátonyi 100! február 18-án 13 órától egészen 18.30-ig várja az érdeklődőket az intézmény előtti díszterén. Az esemény méltó tisztelgés az operett műfajának halhatatlan csillaga előtt. Az ünnepen számos programmal, különleges játékkal, értékes nyereményekkel, vendéglátással, operett-összeállítással és megannyi élménnyel, feltöltődéssel várják az érdeklődőket. A színház internetes felületén 13 órakor élő bejelentkezéssel indítja a programsorozatot, majd 14 órától Balatonalmádiban mutatnak be a művészek zenés műsort. Ezt követően 15 órától megnyitja kapuit a színház előcsarnokában a Rátonyi100! Minikiállítás. A dísztéren üdvözlő itallal és játékkal várják a résztvevőket 17 órától. Érdemes már erre az időpontra odamenni, mert az első száz nézőnek lehetősége nyílik értékes nyereményekre szert tenni, majd 17.30-tól kezdetét veszi a „Hangulat, mosoly és mámor…” című operettpezsgés. A belépés minden programon díjtalan. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában