Hangulat, mosoly és mámor

2023.02.08. 18:00

Az operett halhatatlan csillaga előtt tisztelegnek Veszprémben és Balatonalmádiban

A Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál névadója, a magyar operett koronázatlan királya 1923. február 18-án született, ebből az alkalomból operettben gazdag, minden korosztályt megszólító programokkal készül a Veszprémi Petőfi Színház. A Rátonyi Róbert 100! című esemény február 18-án, szombaton délután egy órától este fél hétig várja az érdeklődőket a teátrum előtti díszterén.

Rimányi Zita

Forrás: Veszprémi Petőfi Színház

A 2023-as év jeles évfordulókban bővelkedik, az egyik kiemelt nap február 18-a, Rátonyi Róbert születésnapja. Az ünnepen számos programmal, különleges játékkal, értékes nyereményekkel, vendéglátással, operett-összeállítással és megannyi élménnyel, feltöltődéssel várja az érdeklődőket a színház. A Rátonyi Róbert 100! méltó tisztelgés az operett műfajának halhatatlan csillaga előtt. Az ünnepi programsorozatot azzal indítják 13 órakor, hogy a művészek internetes közösségi oldalon élőben bejelentkeznek, majd 14 órától Balatonalmádiban mutatják be zenés operettműsorukat. Ezt követően, 15 órától megnyitja kapuit a színház előcsarnokában a Rátonyi Róbert 100 minikiállítás, majd 17 órától a dísztéren üdvözlő itallal és játékkal várják a közönséget. Érdemes 17 órára érkezni, mert az első száz nézőnek lehetősége nyílik értékes nyereményekre szert tenni. Fél hatkor kezdődik a Hangulat, mosoly és mámor… című operettpezsgés.  

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában