Az Európa Kulturális Fővárosa legprogresszívebb rendezvénye

2023.02.27. 13:24

Inota fesztivál a hűtőtornyok tövében

Osváth Sarolta

Illusztráció

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Különleges helyszínen teljesen új audiovizuális fesztivál indul útjára a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt eseményeként: az Inota 2023 című rendezvény középpontjában az előremutató zene, az újszerű vizuális alkotások, a legfejlettebb technológia és a hozzájuk kapcsolódó kreatív gondolkodás áll majd. 

– Augusztus 31. és szeptember 3. között ismét megelevenedik a húsz évvel ezelőtt bezárt ipari terület, amely a 8-as út mellett, az EKF kapujában három, a tájból már messziről kiemelkedő monumentális hűtőtornyával hívja fel a figyelmet és inspiráló helyszínéül szolgál a VEB2023 EKF valószínűleg legprogresszívebb rendezvényének – jelentette be Nagy Adrienn, az Inota fesztivál  projektmenedzsere Budapesten, A Magyar Zene Házában tartott mai sajtótájékoztatón. A fesztivál a kortárs könnyűzene és fényművészet hazai és nemzetközi élvonalába tartozó fellépőkkel várhatóan jelentős külföldi érdeklődésre is számíthat majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában