Helyi kultúra

2023.02.05. 07:00

Veszprémi család nyaralása a tévében

A tavalyi év legnézettebb magyar filmje, Tiszeker Dániel és Lévai Balázs Nyugati nyaralás (Riviera East) című alkotása Pokorny Lia, Mészáros Máté, Szőke Abigél, Szervét Tibor és Znamenák István főszereplésével február 1-jén bekerült a Netflix kínálatába.

Rimányi Zita

Immár otthon, kanapénk kényelméből is élvezhetjük a nyolcvanas évek nosztalgikus báját idéző fordulatos és szórakoztató krimivígjátékot, melyben egy veszprémi család nyugatnémet turistának adva ki magát szeretné élvezni a balatoni luxust. Tiszeker Dániel és Lévai Balázs összeszokott szerzőpáros. Ők jegyzik a 2021-es év legnézettebb magyar filmjét, a Nagykarácsony című romantikus vígjátékot is, mely tavaly december óta színesíti a Netflix választékát, és egy hétig listavezető volt a mozifilmek között. E sikernek köszönhetően a Netflix a Nyugati nyaralás májusra tervezett premierjét négy hónappal korábbra hozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában