Különleges est

2023.06.08. 18:00

Rakonczai Imre elvarázsolta a közönséget Balatonfüreden

Különleges esttel ajándékozta meg az embereket Rakonczai Imre zenész, zeneszerző, szövegíró Balatonfüreden a Karolina Kávéház & Koktélbárban, az elmúlt hétvégén.

Kovács Erika

Rakonczai Imre saját, valamint ismert előadók slágereit énekelte a zsúfolásig megtelt kávéházban, ahol a jól ismert dallamokra végig táncolt a közönség Fotó: Kovács Erika

Saját, valamint ismert előadók slágereit énekelte Rakonczai Imre a zsúfolásig megtelt kávéházban, ahol a jól ismert dallamokra végig táncolt a közönség, miközben a zenét is a művész szolgáltatta. Az elegáns helyen, ahol a hangulat mindvégig kitűnő volt, a különleges, balatoni életérzést fokozta a tó közelsége, a város pezsgése, lüktetése, mely körülvette a vendégeket a teraszon, a kellemes nyárias esten.

Schindele Péter tulajdonos azt mondta, örömmel tölti el, hogy a művész jóvoltából már régóta élőzenés esetekkel ajándékozhatják meg a kitűnő közönséget. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában