we will rock you

2017.11.20. 17:55

Döntőbe jutott a veszprémi Dogs ’n’ Roses

Bejutott a We Will Rock You országos rockzenei tehetségkutató döntőjébe a veszprémi Dogs n’ Roses zenekar – mondta el örömmel Pallagi Attila, az együttes gitárosa. A zenekar gyakori fellépője a veszprémi kluboknak.

Kovács Erika

- A Dogs ’n’ Roses szetlistáján olyan dalok vannak, mint a Paradise City, Don’t Cry, Sweet Child O’Mine, Welcome to the Jungle. Ezek Guns ’n’ Roses-nóták, ezeket imádom, ezeken nőttem fel, ezekkel szerettem meg a rockzenét, alig vártam, hogy megjelenjen valamelyik újságban róluk egy cikk vagy egy poszter – utalt a múltra Attila, aki a kilencvenes években volt tinédzser. Felidézi, Angliában élt 1999-ben, és már nyolc év eltelt az utolsó Guns-albumok megjelenése óta, már vége volt a banda turnéjának, már nem volt hype, már mindenki a Korn és a Limp Bizkit ritmusaira indult be, amikor egy szilveszteri buliban a DJ berakott egy Guns-nótát, és ismerősei csodálkozva néztek rá, hogy ez milyen zene.

- Ma ez már persze máshogy van, vannak internetes rádiók, youtube, ahol a találkozás az ilyen elemi rockzenével elkerülhetetlen. Igen, a rock az a műfaj, amelyet ritkán lehet hallani a tévében, a rádióban, van helyette műanyag pop, Magyarországon megy a mulatós, a DJ-k, és sokan vannak, akik inkább kikapcsolják a rádiót az autóban – összegzi véleményét a jelenlegi helyzetről Pallagi Attila.

Kiemeli, olyan jó lenne már egy vérbeli rockkoncertre elmenni, újra átélni azt a hangulatot! Zenekara ezt a zenei ízlést népszerűsíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában