rendezvények a megyében

2017.09.18. 06:00

Fesztivál, falunap, szüreti mulatság – programtippjeink péntekig

Ha nem lenne ötlete, segítünk!

Szeptember 18., hétfő:

BALATONALMÁDI XII. Sümegi gyalogos zarándoklat a Balaton felvidéken 18–20-án. Indulás 7 órakor a Szent Imre-templomtól.

Szeptember 19., kedd:

VESZPRÉM Dr. Bene Gábor jogász előadása Az EU józan magyar szemmel címmel 17 órakor a Padányiban.

Világjáró klub – Next stop: Honeymoon! Motoros nászút Európa legszebb útjain című előadás 18 órakor és folyosógaléria Tibet, a tiltott ország címmel a Pannon Egyetem A épületében.

Szeptember 20., szerda:

VESZPRÉM: Generációs dalfesztivál Arany Jánosra és Kodály Zoltánra emlékezve a Táborállás Daloskör szervezésében 11 órakor a VMK színháztermében.

Szeptember 21., csütörtök:

VESZPRÉM: Kovács Gergely történész Zita és Károly: Akik egymást segítették az égbe című kötetének bemutatója 16 órakor a Szent Imre piarista és helyőrségi templomban.

Dr. Szász István Tas erdélyi magyar orvosi szakíró, köz-író, szerkesztő Transsylvan szemmel összmagyar szívvel című előadása 17 órakor a Padányiban.

ZIRC Gr. Széchenyi István születésének 226. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezés 17 órakor a Széchenyi-szobornál.

Szeptember 22., péntek:

FELSŐÖRS A „csendes” ellenreformáció Veszprém környékén, különös tekintettel Felsőörsre című előadás 17.30-kor a közösségi házban.

PÁPA Autómentes nap 10 órától a Fő téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában