a koraszülöttek javára

2017.11.16. 17:54

Jótékonysági licitet hirdet a Hollywoodoo

A napokban jelent meg a veszprémi gyökerekkel rendelkező Hollywoodoo zenekar Végre című albuma. Az együttes a megjelenés és a koraszülöttek világnapja apropójából jótékonysági akciót indított.

Leitner Vera

A tizenegy vadonatúj felvételt tartalmazó lemez, a Végre a szerzők, tagok szerint pályafutásuk legszínesebb anyaga lett. A CD-re felkerült a Csillagos című szerzemény, melyet korábban gyakran játszottak a rádiók, de szerepel az új albumon a Szerencse című dal is, melynek felhasználásával Pálfi György rendező dokumentumfilmet forgat a zenekarról. A Végre lemezbemutatóját a zenekar november 24-én Budapesten, a Kassa Hajón tartja, december 29-én pedig Veszprémben, az Expresszó Klubban is hallhatja a közönség az új dalokat.

A megjelenés és a november 17-én tartott koraszülöttek világnapja alkalmából a Hollywoodoo elárverezi a Debreczeny Miklós által tervezett, a CD-borító alapján erre a célra készített molinót, s a befolyt összeget a koncertek bevételének egy részével kiegészítve a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Bébi Koraszülött Mentő Alapítványa számára ajánlja fel. Az akcióról további információk az együttes Facebook-oldalán olvashatók, a licit december 23-áig tart. A molinót, egy dedikált CD-t és egy személyre szóló ajándéktárgyat a veszprémi lemezbemutató koncerten ad át a zenekar a nagylelkű felajánló cég vagy magánszemély számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában