Advent Pápán

2017.12.11. 10:30

Ünnepelt Erzsébetváros

Több mint 100 ezer forint gyűlt össze az Erzsébetvárosban rendezett adventi ünnepségen. Ezt az összeget a városrész idős, segítségre szoruló lakóinak ajánlják fel.

Polgár Bettina

A Vörösmarty úti otthonház lakói is ellátogattak Erzsébet-város karácsonyfájához

Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője kifejtette, már tavaly is népszerű volt a jótékonysági főzéssel egybekötött kezdeményezés. Egy éve az óvodát támogatták, idén pedig a városrész idős, segítségre szoruló lakói számára ajánlották fel az összejövetel bevételét.

A Vörösmarty úti otthonház lakói is ellátogattak Erzsébet-város karácsonyfájához

Az eseménynek az Esterházy út vasútállomás felőli vége adott otthont. A jótékonysági főzés alkalmával öt csapat ragadott fakanalat, emellett süteménykóstoló is várt a program vendégeire. A rendezvény helyszínére ellátogatók részt vehettek az Erzsébetváros karácsonyfájának feldíszítésében, továbbá ásványbörzén is nézelődhettek az érdeklődők.

Az ízletes ételek mellett kulturális programkínálat is színesítette az ünnepséget: Babos Tibor szavalattal működött közre, továbbá fellépett a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének Irodalmi Önképző Köre és az Erzsébetvárosi Óvoda kisgyermekei. Venczel Csaba kiemelte, nagy örömükre szolgált, hogy ez alkalommal több mint 100 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági rendezvényen.

A jelenlévőket Unger Tamás, Pápa alpolgármestere, valamint Kovács Zoltán országgyűlési képviselő is köszönötte. Papp András, a helyi büfé üzemeltetője pedig köszönetét fejezte ki a főzésben közreműködőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában