futsal

2018.04.23. 21:00

1. FCV: begyűjtötték a pontokat

Három pontot gyűjtött az 1. FC Veszprém hétfőn a futsal élvonal rájátszásának ötödik fordulójában idegenben.

Horváth Gábor

Aramis SE-1. FCV 2:4 (1:3)

Budaörs. V.: Kovács, Kubicsek, Kiss. Aramis SE: Soós – Sivák, Kulcsár, Póta, Boznánszky. Csere: Dohány, Szabó, Büki, Frankovszky, Bencze, Cseri, Frank, Bognár, Gál. Edző: Frank Tamás.

1.Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Fehér, Püspök, Bognár. Csere: Schmidmajer, Bencsik, Tar, Ruzicska, Apatini, Boromisza D., Kellner. Edző: Madarász János.

Gólszerző: Boromisza D. (öngól, 3.), Boznánszky (30.), illetve Tatai (8., 11., 36.), Boromisza D. (14.).

Két vereség után állt a Veszprém a futsal élvonal rájátszásának B jelű csoportjában, ezzel együtt esélyesként várta az Arami SE elleni találkozót.

A hazaiak gyorsan vezetést szereztek, méghozzá egy öngóllal, a labda Boromisza Dánielről került Spandler kapujába.

Nem váratott sokáig magára a veszprémi válasz, Tatai egyenlített. A vendégek rövid időn belül háromszor voltak eredményesek, a csapatkapitány duplázott, majd Boromisza Dániel lőtt gólt, így a maguk javára fordították a találkozót.

Fordulás után az Aramis SE mindent megtett a felzárkózás érdekében, a házigazda a félidő derekán szépíteni is tudott, ám az egyenlítés nem jött össze. Sőt, négy perccel a vége előtt Tatai ismét betalált, így szétfoszlatta a budaörsi reményeket.

A Madarász-csapat legközelebb, jövő hétfőn a csoportutolsó Bőny otthonában szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában