nehéz időszak előtt

2017.09.29. 17:27

Idegenben kezd az 1. Futsal Club Veszprém

Elkezdődik a futsal NB I 2017/2018-as szezonja. A bakonyiak alaposan átalakult csapata idegenben játssza első meccsét.

Horváth Gábor

c

A válogatott Eb-selejtezője okán tartott szünet miatt hosszúra nyúlt a két szezon közötti időszak idén a futsal- élvonalban.

A Veszprémnek talán nem is jött rosszul a pihenő, hiszen Madarász János edzőnek ezúttal egy új csapatot kellett kialakítania, ráadásul nem várt esemény is nehezítette a munkát. – Érdekes nyáron vagyunk túl, a keret jelentősen átalakult, és sajnos jelenleg kevesen vagyunk, nehéz időszak előtt állunk – mondta el Madarász János.

Az 1. FCV (balra Tatai) hétfőn Budaörsön játszik Fotó: Penovác Károly

Az 1. Futsal Club Veszprém elég játékossal rendelkezik, a fent említett probléma abból ered, hogy egy technikai hiba miatt az egyesület elmulasztotta időben átigazolni öt fiatal futsalosát az utánpótlás-nevelő Szilágyi DSE-től. Az érintettek kettős játékengedéllyel rendelkeztek volna, de az igazolás kicsúszott a határidőből, így a fiatalok január 15-ig nem léphetnek pályára felnőttmeccsen. – Most ez van, ezzel kell főzni. Nem vagyunk negatívak, megpróbáljuk magunkból kihozni a maximumot – tette hozzá a szakember, akinek először hétfőn (18.40) az Aramis otthonában kell irányítania csapatát. – Nehéz lesz, de úgy tudom, ellenfelünknél is óriási változások voltak. Kíváncsian várom, milyen erőt képviselnek a hazaiak, természetesen nyerni szeretnénk, bízom a jó teljesítményben.

Az 1. FCV Ruzicska Márk, Gregus Richárd, Apatini Márk és Kellner Károly személyében négy új játékossal rendelkezik, a januárig várakozó saját nevelésű újoncok névsora pedig a következő: Bencsik Ádám, Ihász Bence, Varga Ádám, Simon Dániel, Hegedűs Ábel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában