bunyó

2017.09.09. 15:58

Kemény meccsek: durvultak a focisták, italoztak a rendezők

Három futballista is súlyos, hat meccses eltiltást kapott a legutóbbi játéknapon történtek miatt.

Horváth Gábor

Fotó: Szakony Attila

A megyei labdarúgás legutóbbi játéknapjának fegyelmi ügyei között több súlyos eltiltás is akad. A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának körlevele szerint hat mérkőzésen nem léphet pályára Szabó Patrik, a Fűzfői AK labdarúgója, aki "ököllel nyakon ütötte ellenfelét, majd megfenyegette".

Ugyanekkora büntetést kapott a peremartoni Varga Benjamin, aki "buktatta ellenfelét, majd mellkason lökte, társai fogták le".

A PV 2000 Öskü FC-t erősítő Peintler Tamás sem bánt kesztyűs kézzel ellenfelével, a fegyelmi határozatban ez olvasható: "kézzel fejbe vágta és nagy erővel megdobta labdával a földön fekvő ellenfelét", ő is hat találkozón pihen.

Öt meccses eltiltás kapott Horváth Márk (Öskü FC), aki belerúgott ellenfelében.

Egy fordulóval korábban történt, hogy a Vaszar SE 50 ezer forint büntetést kapott. Az ok, hogy a Vaszar-Herend meccsen  "a sportszervezet a labdarúgással kapcsolatos szabályokat, szabályzatokat megszegte, amikor a rendezők levették az MLSZ-től kapott mellényeket és italoztak, illetve a jv-nek azt monda egyikük: nesze adok egy mellényt”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában