labdarúgó nb III

2017.09.16. 18:54

Szűcs Lajos mentette meg a Veszprémet

A kapus a 88. percben fogott büntetőt. Ismét idegenben szerzett három pontot a VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban.

Horváth Gábor

Pénzügyőr SE-VLS Veszprém 0-1 (0-1)

Budapes. V.: Sipos. Pénzügyőr SE: Czuczi – Luczek, Bersztercei, Varga-Sebestyén (Majoros, 46.), Feil, Sztrunga, Orbán, Szigeti (Turi, 69.), Karvalics, Szekszárdi, Szabó (Despotic, 46.). Edző: Varga Balázs. VLS Veszprém: Szűcs – Gulyás, Felber, Dobsa, Gunther – Kókány, Kocsis, Simon (Boromisza, 71.), Szabó (Irmes, 67.) – Bognár, Polareczki (Fridrich, 80.). Edző: Orbán Tamás.

Rögtön a vendégek léptek fel támadólag, a bakonyi csapat a széleken igyekezett megbontani a Pénzügyőr védelmét.

Ez sikerült is, kezezés miatt a 12. percben a 11-es pontra mutatott a játékvezető. A büntetőt Bognár értékesítette, 0-1.

A hazaiak kénytelenek voltak feladni játékukat, feljebb jöttek, ami azt jelentette, hogy a Veszprémnek több helye volt támadni. Jöttek is a lehetőségek, de nem sikerült megszerezni a második találatot. A csapnivaló helyzetkihasználás majdnem megbosszulta magát, a 88. percben Gunther szabálytalankodott a 16-oson belül, a Pénzügyőr is 11-es rúghatott, de Szűcs Lajos kapus megfogta a próbálkozást.

A vendégeknek még ezt követően is akadt helyzete, de a ziccert megint csak nem sikerült gólra váltani.

Orbán Tamás: – Minden pontot meg kell becsülnünk. Ha nem is szép játékkal, de örülünk, hogy sikerült nyernünk. A jövő héten is ez lesz a célunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában