kézilabda NB I

2017.10.20. 15:36

BKSE: Meglesz a hetedik?

A város kézilabda-szurkolói ma ismét hazai pályán láthatják kedvenceiket, és drukkolhatnak azért, hogy csapatuk sorozatban hetedik bajnoki sikerét is begyűjtse.

Horváth Gábor

A balatonfürediek (a labdával Debreczeni Dávid) ismét otthon szerepelnek Fotó: Penovác Károly

Ma folytathatja menetelését a férfi kézilabda NB I-ben a Balatonfüredi KSE, amely ebben a szezonban még nem talált legyőzőre: két EHF-kupameccs mellett mind a hat eddigi bajnokiját megnyerte. Ilyen rajtra korábban nem volt példa a klub történetében.

- A múlt héten, Gyöngyösön jól játszottunk, az első félidőben még visszakapaszkodott ellenfelünk, a szünet után azonban ismét elhúztunk, és könnyedén nyertünk – tekintett vissza a 31:24-es sikert hozó mérkőzésre Csoknyai István.

A balatonfürediek (a labdával Debreczeni Dávid) ismét otthon szerepelnek Fotó: Penovác Károly

A szakembernek a héten a Vác ellen kellett felkészítenie csapatát.

- A váciaknak nincs pontjuk, egyértelműnek tűnik a hazai siker, de én az ilyen mérkőzésektől tartani szoktam. A vendégek ugyanis minden mindegy alapon játszhatnak, és ez akár be is jöhet nekik. Mindenesetre mi remek formában vagyunk, keretünk folyamatosan bővül a sérültek állapotának javulásával, jó munkát tudtunk végezni a héten – fogalmazott a fürediek vezetőedzője, aki bízik benne, hogy együttese nem esett ki a ritmusból.

- Jobbak vagyunk, azonban ezt a pályán be is kell majd bizonyítanunk. Fontos a két pont megszerzése – tette hozzá.

A Balatonfüredi KSE a másik két százszázalékos csapat, a Veszprém és a Szeged mögött a harmadik helyről várja a találkozót. A váciak pont nélkül sereghajtók, mind a hat meccsüket elbukták. A Balaton-partiaknak azonban érdemes odafigyelniük arra, hogy a Pest megyeiek a Veszprém és a Szeged kivételével mindegyik vetélytársukkal szoros csatát vívtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában