1. Futsal Club Veszprém

2018.01.14. 21:51

Újabb rangadó vár a csapatra

Idegenben folytatja szereplését az 1. Futsal Club Veszprém az élvonalban. Ezúttal sem vár könnyű meccs Tatai Józsefékra.

Horváth Gábor

Tatai József (kékben) már tizennyolc gólnál tart Fotó: Balogh Ákos

A Nyírgyulaj KSE vendége lesz ma (18.00) a 1. FC Veszprém a futsal NB I-ben. Az összecsapás nyugodtan tekinthető rangadónak, hiszen mindössze egyetlen pont választja el a csapatokat egymástól. A nyírbátoriak 15 ponttal a hatodik, a bakonyiak 16 egységgel az ötödik helyen állnak a tabellán.

A veszprémieknek mostanában kijut a derbikből, legutóbb is nagyot csatáztak: az előző fordulóban a Haladás ellen tízgólos mérkőzésen döntetlenre (5:5) végzett az alakulat. Az együttes kapitánya, Tatai József háromszor talált a kapuba a meccsen, s ezzel már 18 találatnál jár a szezonban.

Tatai József (kékben) már tizennyolc gólnál tart Fotó: Balogh Ákos

A Nyírgyulaj múlt hétfőn szoros mérkőzést játszott a címvédő Rába ETO-val, amelytől végül 4:3-as vereséget szenvedett hazai pályán. A nyírbátori gárda ősszel 6:1-re kapott ki Veszprémben, ám ez az eredmény nem mérvadó, több mint valószínű, hogy ezúttal sokkal szorosabb lesz a felek összecsapása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában