röplabda NB I

2018.02.06. 20:36

Egy szettet elraboltak a sümegiek

Nagyszerű mérkőzést játszott a Sümegi RE a Kecskeméttel a férfi röplabda NB I-ben. Egy szettet sikerült elcsenni, de aztán a Kecskemét érvényesítette a papírformát.

B. Virág Rita

A Sümegi RE egyre jobb formát mutatott az elmúlt hetekben Fotó: Pesthy Márton

Sümegi RE-Kecskemét 1:3 (22, -20, -17, -22)

Sümeg, 100 néző. V.: Soltész, Gyulai. Sümeg: Németh Z. 9, Sow 8, Erki 11, Kaposi 17, Tigyi 12, Balla. Csere: Nagy P. (liberó), Illés 1, Óhidi, Csike, Benedek 3. Edző: Tamás Zoltán.

Nagy akarással kezdte a hazai csapat a mérkőzést, látszott, nem lesz egyszerű nyernie nagynevű ellenfelének. Ennek szellemében a szett végére négypontos előnyt szerző sümegi gárda már nem adta ki a kezéből a játszma megnyerését.

A Sümegi RE egyre jobb formát mutatott az elmúlt hetekben Fotó: Pesthy Márton

Kicsit megnyugodtak a fiúk a jó kezdéstől, és a Kecskemét is nagyobb sebességre kapcsolt, de küzdelem jellemezte továbbra is a mérkőzést, egy pillanatra sem adták fel a hazaiak. Mikor sikerült utolérni a vendégcsapatot, néhány érthetetlen bírói ítélet kizökkentette a Sümeget, így a végére magabiztosan egyenlített a Kecskemét.

A következő két játékban a Kecskemét érvényesítette a papírformát.

Nem sikerült pontot szerezni, pedig közel állt hozzá a hazai csapat, amely végig partiban volt a tavalyi ezüstérmessel. A sümegiek jó úton járnak céljaik eléréséhez.

Tamás Zoltán: – Köszönöm a cserejátékosaink helytállását és szurkolóink buzdítását. Sajnálom, hogy nem nyertünk legalább még egy szettet, ez benne volt a mai mérkőzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában