Veszprém-Celje kézilabda

2018.03.05. 07:00

 Fontos szerepet játszott a veszprémiek rutinja és a hatékony védekezés

Többek között csapata remek védekezését dicsérte Ljubomir Vranjes vezetőedző a Telekom Veszprém-Celje kézilabda BL-csatát követően.

Bényi-Virág Rita

Ljubomir Vranjes elégedett volt a látottakkal Fotó: Penovác Károly

Fotó: Penovác Károly/Napló

 

Ljubomir Vranjes elégedett volt a látottakkal Fotó: Penovác Károly

Ljubomir Vranjes: - A kézilabda-szurkolók ma egy remek meccset láthattak. Branko minden évben remekül összeszedi fiatal csapatát, kifejezetten tetszik, ahogy a Celje játszik. Nem lepett meg minket a Celje kemény játéka, megmutatta már az erejét a Kiel vagy a Kielce ellen is. Nehéz szintet lépnie a Celjének akkor, ha nem tudja megtartani a kimagasló játékosait. Ma a rutin döntött mellettünk. Kaptunk 22 gólt, jó munkát végeztünk, különösen a védekezésre gondolok. Nem is emlékszem, mikor volt képes más ilyen kevés gólon tartani a szlovénokat, akik rendre 30 gól körül lőnek minden meccsükön.

Kent Robin Tönnesen:

- Alaposan felkészültünk a Celje ellen, és jól is kezdtük a játékot. Ma kifejezetten jól védekeztünk, és összességében remek mérkőzést játszottunk, amit a hajrában sikerült eldöntenünk.

Branko Tamse: - Nagyon jó meccs volt, a mi szemszögünkből az utolsó öt-tíz percet leszámítva. Vranjes játszatni tudta valamennyi játékosát, nekünk viszont nem volt igazán cserénk. A játé-kosaim 55 percig remekül teljesítettek. Szomorú vagyok az eredmény miatt, igaz, a Veszprém jobban játszott, de talán kaphattunk volna kevesebb gólt is. A fiatal játékosaim 55 percig állták a sarat a jobb erőkből álló Veszprém ellen, akiknek sok sikert kívánok az elkövetkezőkben.

Jaka Malus: - Jobb volt a Veszprém a mai napon. Jól kézilabdáztunk, mindent megtettünk, amit csak tudtunk. Főleg a visszarendeződéssel volt bajunk, és az utolsó öt percben nem találtuk az utat a veszprémi kapuhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában