a forduló válogatottja

2018.03.12. 10:16

Potyogtak a gólok a megye I-ben

A meccsek többségén igencsak csipkedték magukat a támadók az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság 18. játéknapján. Sok gól született és a látványra sem lehetett panasz, íme a forduló válogatottja!

Horváth Gábor

A veterán Korpos Tibor két góllal tért vissza eltiltása után Fotó: Penovác Károly/Napló

Magabiztosan érvényesítette a papírformát az úrkúti csapat a Csetény vendégeként. A pétfürdői műfüves játéktéren rendezett mérkőzésen 5:0-ra nyert a jelenlegi második, az eltiltás után visszatérő Korpos Tibor rögtön duplázott. A veterán csatár ezzel beérte a góllövőlista elején Szedlacsek Balázst, aki már biztosan nem növeli találatai számát, hiszen a téli szünetben a Kristályból az NB III-as Pápai Perutz FC-hez igazolt. Korpos mellett a szintén eredményes Marics Máté került be csapatunkba az úrkútiaktól.

A veterán Korpos Tibor két góllal tért vissza eltiltása után Fotó: Penovác Károly/Napló

Ebben az esztendőben először lépett pályára tétmeccsen a Tihanyi FC, amely 1:0 arányban múlta felül a Balatonalmádit. A három pontot érő gólt Pass Balázs szerezte, Erőss Gergő szintén dicséretes produkciót nyújtott.

A Kristály könnyedén (4:1) fektette két vállra a Peremarton SC Berhidát, Mészáros Dávid kétszer talált a kapuba, második gólja különösen szépre sikeredett. Mellette Móger Balázs, aki az ajkaiak második találatát jegyezte, került be a hétvége legjobbjai közé lapunk válogatásán.

A gyulafirátótiak idén először játszhattak saját otthonukban, és nem is engedtek bravúrt a vendég Ugodnak. A két együttes nagyot küzdött, az ugodiak is becsülettel mentek előre, végül a házigazda 3:1 arányban nyert. Mi Balta Gergő és Végh Attila teljesítményét emeltük ki.

A Péti MTE-Sümeg VSE összecsapást Gimes Péter korai gólja döntötte el a hazaiak javára.

Nem bírt egymással (1:1) a Fűzfői AK és a Magyarpolány, az igen gyenge színvonalú találkozón egyedül a kapusok produkciója volt dicsérhető. Csapatunkba végül a Balaton-partiak portása, Radnai Gábor került be.

A góllövőlista állása, az élmezőnye: 1. Korpos Tibor (Úrkút) és  Szedlacsek Balázs (Kristály) 21-21 gól, 3. Horváth László (Magyarpolány) 14, 4. Kovács Kálmán (FAK) és Szakonyi Stefán (Devecser) 13-13.

Kapus:

Radnai Gábor (FAK)

Hátvédek:

Móger Balázs (Kristály)

Marics Máté (Úrkút SK)

Végh Attila (Gyulafirátót)

Erőss Gergő (Tihanyi FC)

Középpályások:

Gimes Péter (Péti MTE)

Balta Gergő (Gyulafirátót)

Mészáros Dávid (Kristály)

Pass Balázs (Tihanyi FC)

Csatárok:

Szakonyi Stefán (Devecser)

Korpos Tibor (Úrkút SK)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában