megye III

2018.05.31. 12:25

Hétgólos rangadót nyert meg az Alsóörs SE

Hatalmas csatában dőlt el a pontok, s ezzel valószínűleg a bajnoki cím sorsa a szezon derbijén az MTD Hungária megye III-as labdarúgó-bajnokság keleti csoportjában.

Horváth Gábor

Tromler Kálmán (balra) szerezte a hazai együttes harmadik gólját a rangadón Fotó: Pesthy Márton / Napló

Alsóörs SE-Felsőörsi IKSE 4:3 (2:0)

Alsóörs. Jv.: Bódi A. Alsóörs SE: Lang – Vérti, Kocsán, Illés (Horváth Z.), Tromler (Sipos), Nemes (Huth), Ríz, Szabó Zs., Magyar, Halász (Szabó R.), Hideghéti (Kötél).

Felsőörsi IKSE: Takács – Barabás, Fenyvesi A., Imreh (Fenyvesi Zs.), Pálfalvi T. (Csertán), Galambos, Kasler (Szabó Z.), Szabó P., Papp Gy. (Hettmann), Krámli, Pálfalvi Á. Gólszerzők: Tromler, Horváth Z., Hideghéti, Kocsán, ill. Galambos, Szabó P., Imreh.

Tromler Kálmán (balra) szerezte a hazai együttes harmadik gólját a rangadón Fotó: Pesthy Márton / Napló

Nemcsak szomszédvári derbit rendeztek Alsóörsön, ahol az első helyezett fogadta a másodikat a megye III keleti csoportjában. A két csapat között csupán három pont volt a különbség, így a bajnoki címért is küzdöttek a felek a presztízs összecsapáson.

A házigazda kezdett jobban, a második félidő elejére megnyugtató, 3:0-ás előnyre tettek szert az alsóörsiek.

 

Ugyanakkor a Felsőörs nem adta fel a küzdelmet, a 81. percben 3:2-re zárkózott a vendéggárda. Gyorsan jött azonban a válasz (4:2), majd a végeredmény a 92. percben alakult ki.

Sikerével hat pontra növelte előnyét az Alsóörs, amely – két körrel a zárás előtt – gyakorlatilag bajnoknak mondhatja magát a 2017/2018-as idényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában