éremeső a szezonzáró versenyen

2018.08.01. 07:00

Taroltak a megyei taekwon-do bajnokságon a Várpalotai Vadak

Herenden rendezték a közelmúltban a Veszprém Megyei Taekwon-do Bajnokságot, ahol kiválóan szerepeltek a Marathon TKE Várpalotai Vadak Taekwon-do Szakosztályának versenyzői.

Szabó Péter Dániel

Alaposan kitettek magukért a Vadak versenyzői Fotó: archív

A viadalra egyéni és csapat küzdelem számokban lehetett nevezni. Mivel a herendi a tavaszi-nyári időszak utolsó versenye volt, ezért természetesen Várpalotai Vadak sportolói is részt vettek ezen a rendezvényen. A versenyzők ugyan levezetésnek fogták fel ezt a megmérettetést, de így is nagyon szép eredményeket értek el, tájékoztatott Hajas Attila, a csapat edzője.

Alaposan kitettek magukért a Vadak versenyzői

Egyéni küzdelemben gyerek kategóriában Kiss Zsófia és Tóth Krisztián is a dobogó tetejére állhatott, azaz aranyérmet szerzett. Serdülő kategóriában Ritterwald Dávid egy döntetlen szagú baráti meccs után szerezte meg az ezüstérmet. Ifjúsági kategóriában Kiss Georgina – húgához, Zsófihoz hasonlóan – könnyedén zsebelte be az aranyérmet. A felnőtteknél Varga Dávid bronz-, míg Mezei Tibor aranyérmet szerzett.

Csapatküzdelmekben is becsülettel helytálltak a várpalotaiak. Kis Zsófia egy ezüstérmet szerzett, míg Tóth Krisztián és Kiss Georgina újabb aranyéremmel gazdagodtak. Ráadásul Krisztián és Gini is mindketten megkapták a verseny legtechnikásabb versenyzőjének járó díjat, ami jól mutatja a várpalotai egyesületben zajló szakmai munka magas minőségét.

Hajas Attila mester elmondtam a klub versenyzői júliusban egy kis szünetet tartanak, ám augusztusban megkezdik az alapozást az Eagles Cup nemzetközi taekwon-do versenyre, amelyet szeptember közepén rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában