megye II

2018.10.05. 20:37

Balatoniak randevúznak Antalfán

Több remek párharcot rendeznek az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztály kilencedik fordulójában.

Bényi Kálmán

A Szentantalfa (kékben) a Csopakot fogadja

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Peremarton SC Berhida (5.)–Taliándörögd SE (13.): – A hazaiak a meglehetősen hullámzó teljesítményük ellenére is harcban vannak a feljutásért. Hátrányuk öt pont a listavezető Ugoddal szemben, és a dobogó is mindössze egy döntetlennyire van tőlük. A további felzárkózáshoz mindenképpen győzniük kell Bereczkyéknek az utolsó előtti helyen tanyázó Dörögd ellen.

B.tomaji SE Bonvino (3.)–Csabrendek FC (10.): – A regnáló bajnok kezd magára találni, és már a bronzérmes pozícióból várhatja a Csabrendek elleni derbit. Otthoni mérlegükön (két győzelem, két vereség) van mit javítaniuk a tomajiaknak, de a két csapat formáját elnézve ez nem okozhat gondot nekik.

Nemesvámosi LSE (14.)–Ugod SE (1.): – A sereghajtó és az első helyen tanyázó alakulat csatája minden tekintetben a vendégek győzelmét vetíti előre, még akkor is, ha az Ugod az utóbbi két fordulóban kisebb gödörbe került (Pét–Ugod 7:0, Ugod–Öskü 4:4).

A Szentantalfa (kékben) a Csopakot fogadja
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Szentantalfa NVSE (9.)–Csopak SC (4.): – Az Antalfa kezd rátalálni a helyes útra, míg a Balaton-partiak szárnyalnak. Két jó formában lévő alakulat néz egymással farkasszemet. Döntő lehet a pillanatnyi forma, illetve, hogy a hazaiak mennyire tudják kikapcsolni a játékból a góllövőlistát tizenegy találattal vezető Füle Andrást.

Nemesszalók ESE (12.)–Somló SC (7.): – A vendéglátók szorgosan gyűjtögetik a pontokat, az utolsó négy forduló mérlege három döntetlen és egy győzelem. Most azonban a szezon egyik meglepetéscsapata, a Somló SC látogat Szalókra. Nagy bravúr lenne, ha a ismét remizni tudnának a hazaiak.

Öskü FC (2.)–Ősi PSK (8.): – Az Ősi hatalmas gödörben volt egészen az előző játéknapig, akkor ugyanis sikerült legyőznie a Péti MTE-t 3:0-ra. Ez a siker nagy lökést adhat neki a rendkívül kiegyensúlyozottan teljesítő vendégek ellen. A szomszédvári rangadók mindig háromesélyesek, ez így van ebben az esetben is.

Péti MTE (6.)–Tótvázsony SE (11.): – Fiatalság egyenlő hullámzó teljesítmény. A forma szinten tartása nem kis feladatot ró Nagy László mesterre. Kíváncsian várjuk, most melyik arcát mutatja majd a hazai csikócsapat az alsó régióhoz tartozó Tótvázsony

ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában