labdarúgó megye II

2018.10.01. 18:40

Nyolcgólos döntetlent játszott egymással az Öskü és az Ugod

Nem bírt egymással a listavezető Ugod és az üldöző Öskü, a nyolc gólon és a pontokon is megosztoztak a csapatok az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztályú bajnokságban.

B. Virág Rita

A piros mezes Badacsonytomaj saját otthonában ütötte ki a Tótvázsonyt 8-0-ra

Fotó: Penovác Károly/Napló

Csopak–Nemesvámos 4–1 (1–0)

Csopak. Jv.: Gecző A. Csopak SC: Király – Zemen, Pap T., Kemény, Csertán (Nagy L.), Füle, Pap P. (Konrád), Iváncsik, Tislér (Halasi), Dudás, Szekeres. Nemesvámosi LSE: Marosvölgyi Ta. – Vida, Petrovszki, Cser T. (Marosvölgyi Ti.), Zsoldos, Kádár (Huber), Felföldi, Bacsák, Treiber (Farkas K.), Vörös, Cser Cs.

Gólszerzők: Füle (3), Dudás, ill. Felföldi.

A piros mezes Badacsonytomaj saját otthonában ütötte ki a Tótvázsonyt 8-0-ra Fotó: Penovác Károly/Napló

Somló SC–Szentantalfa 0–2 (0–0)

Somlószőlős. Jv.: Jónás B. Somló SC: Szente – Vér, Kirchner (Máhl), Kiss János Bálint, Csejtei (Kiss János), Nemes (Ellmann), Venczel, Varga Z. (Sikos), Kovács R., Lakner, Papp D.

Szentantalfa NVSE: Oláh – Süveges, Bertalan, Tóth K., Dombi, Szigeti, Nagy Zs., Csillag, Lele (Szarka), Róka (Pálfy), Cséri.

Gólszerzők: Szarka, Lele.

Kiállítva: Papp D. (35., Somló SC).

Taliándörögd–Nemesszalók 0–1 (0–1)

Taliándörögd. Jv.: Nagy J. Taliándörögd SE: Semperger – Kocsis (Péczer), Kripli, Szőrös, Lendvai, Fiszter, Szabó D., Varga P., Szalai, Bújtor, Kóródi.

Nemesszalók ESE: Bors – Kálmán, Lőrincz (Fehérvári), Varga M. (Bálint), Budavári (Koch), Bakos, Kocsis, Lőke, Talabér, Vágenhoffer, Herber.

Gólszerző: Talabér.

Csabrendek–Peremarton 3–3 (0–1)

Csabrendek. Jv.: Pap E. Csabrendek FC: Szente – Orsós, Fazekas, Berkes, Pados, Bartha, Turcsi, Bors, Kizmus, Auer, Kovács M. (Szerencse).

Peremarton SC Berhida: Bereczky – Szabó B., Karáth (Fülöp), Nagy Cs., Gulyás (Szekér), Dufek, Barthalos, Siliga, Szabó A. (Ferencz), Papp A., András.

Gólszerzők: Kovács M., Berkes, Pados, ill. Papp A. (2), Barthalos.

Ősi PSK–Péti MTE 3–0 (3–0)

Ősi, 230 néző. Jv.: Tál S. Ősi PSK: Rauch – Szöllősi, Skabla (Nyevrikel), Szabó D., Bíró, Steigler, Bátor (Kovács K.), Balogh ?., Lencsés, Runa, Tolner A.

Péti MTE: Gáti – Mári, Vachtler, Oláh, Gimes (Gyurcsek), Gál, Rados, Kiss S. (Kiss R.), Kun, Tálos D. (Müller), Győri (Papp S.).

Gólszerzők: Bíró, Bátor, Szabó D.

A történelmi találkozónak – bajnoki mérkőzésen még soha nem találkozott a két együttes – a vendégek számítottak esélyesebbnek, ha az elmúlt fordulók eredményeit nézzük.

A hiányosan és tartalékosan felálló hazaiak a védekezést fektették előtérbe és kontrából próbáltak helyzeteket kialakítani és azt gólra váltani. A fiatal, sokat futó és labdabiztos pétieknek sikerült is az első félidőben háromszor bevenni a kapujukat. Hibába birtokolták és járatták többet a labdát, komolyabb lehetőséget nem tudtak kialakítani a vendégek.

A második játékrészben is keményen, harciasan védekeztek a hazaiak és a kontrákból több lehetőség is volt az előny növelésére, de ezek kimaradtak. A Pét játékosai hatalmas fölénnyel uralták a labdát és a játékot is ők szervezték, de a betömörülő védekezés ellen nem találtak rést és komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani. A távoli lövéseiket pedig Rauch bravúrral hárította.

Összességében megérdemelt hazai győzelem született egy fiatal, jól játszó Pétfürdő ellen.

Jók: Rauch, Lencsés, Szabó, Bíró ill. Rados, Mári.

Tudósított: Balogh Ádám.

Ugod SE–Öskü FC 4–4 (3–2)

Ugod, 200 néző. Jv.: Holczbauer F. Ugod SE: Simon – Mogyorósi (Polgár), Gödri, Vesztergom, Zsirai, Sipos (Molnár G.), Egyed, Czere, Joó, Farkas B., Györkös.

Öskü FC: Bálint – Török P., Gáspár, Hulka, Talián, Szabó G., Horváth L. (Balai), Lóczi, Straub, Hornyák, Bódis (Török Zs.).

Gólszerzők: Zsirai (2), Farkas B. (2), ill. Straub (2), Horváth L., Hornyák.

Kiállítva: Vesztergom (76., Ugod SE).

Remek időben, jó pályán készülhettek a felek a mérkőzésre. A hazaiak leginkább feledtetni próbálták a péti zakót, a vendégek pedig a vezetést akarták átvenni a tabellán. A mérkőzés hazai szempontból a múlt hetihez hasonlóan indult, a kihagyott ziccereket gyors bekapott gólok követték. A forgatókönyv mégis módosult, gyorsan szépített az Ugod, majd Zsirai duplázott, máris 3:2-t mutatott az eredményjelző. A második félidő elején tovább növelte előnyét az Ugod, majd felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Vesztergom kiállítása után az Öskü mindent egy lapra téve fel rohamozta a hazai kaput, és sikerült döntetlenre mentenie a találkozót.

Rendkívül kiélezett mérkőzést láthattunk, igazságos eredmény született a férfias küzdelemben.

Tudósított: Felber Zoltán.

Tótvázsony–B.-tomaj 0–8 (0–4)

Tótvázsony. Jv.: Szabó L. Tótvázsony SE: Vodenyák – Horváth A., Csizmazia, Marton (Szabó M.), Regenye (Steierlein), Horváth G., Tóth Á. (Lénárt), Balogh T., Balogh I., Kishalmi (Mayer), Báder (Szabó Z.).

Badacsonytomaji SE Bonvino: Baumann (Csik II Zs.) – Kocsor, Tombor, Lübkemann, Csík, Kiss G., Kiss J., Csik I Zs., Horváth A., Cseh, Nagy T. (Péntek).

Gólszerzők: Kiss G. (2), Cseh (2), Kiss J. (2), Göntér, Csík. BVR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában