megye I

2018.10.01. 18:45

Ők voltak a forduló legjobbjai a hétvégén

A Veszprémet verő gyulafirátóti csapatból hárman is bekerültek a forduló válogatottjába az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztály nyolcadik fordulójában.

Bényi Kálmán

A listavezető kétszeresen jól járt a hétvégi fordulóban: javított a gólarányán, hiszen esélyt sem hagyva nyert a Csetény ellen (8-0), valamint megerősítette vezető helyét a tabellán

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A bajnokság végső megnyerésére is jó eséllyel pályázó Balatonfüred cseppnyi esélyt sem adott a vendég csetényieknek (8-0). A csatársorban Lattenstein Norbert öt találattal, míg a középpályán a nagy munkabírású Udvardi Márk egy góllal vette ki részét a magabiztos sikerrel.

A listavezető kétszeresen jól járt a hétvégi fordulóban: javított a gólarányán, hiszen esélyt sem hagyva nyert a Csetény ellen (8-0), valamint megerősítette vezető helyét a tabellán Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Balatonalmádi 3-0-s diadallal javított Burcsik Martin vezetésével az eddig nem túl fényes idegenbeli mérlegén a TIAC VSE-nek esélyt sem adva az esetleges pontszerzésre.

Nagyon fontos találkozón, alsóházi derbin győzött az idei szezonban bukdácsoló FAK a Várpalota otthonában (2-4). A fűzfői csapatból Balatoni Sándor került be a hét legjobbjai közé.

Fennállása során első győzelmét aratta az úrkúti katlanban a Tihany (0-1). Az összecsapást Benedek István szépségdíjas gólja döntötte el.

Egy izgalmas, eseménydús találkozón 2-2-es döntetlenre végzett egymással a Magyarpolány és a Herend. A hazaiaknál Kócsár László kapus, míg a vendégeknél Albrecht László teljesítménye nagyban hozzájárult a pontszerzéshez.

Idegenbeli győzelmével tovább zárkózott az élbolyhoz az Ajka Kristály – Sümegről hozta el a három pontot (1-3).A rutinos Szélessi Péter remekül irányította övéit.

A forduló bomba meglepetését a Gyulafirátót szolgáltatta, amely a városi derbin 2-1-re megverte a bajnoki címre pályázó VLS Veszprémet. A sikerből oroszlánrészt vállalt a házigazdák védőpárosa, a gólt is szerző Németh Arnold és Rákhely Martin. A legjobbak közül nem maradhatott ki a győztes találatot jegyző Zágor Máté sem.

A forduló válogatottja. Kapus: Kócsár László (Magyarpolány) Védők: Albrecht László (Herend), Németh Arnold, Rákhely Martin (mindkettő Gyulafirátót), Balatoni Sándor (Fűzfői AK). Középpályások: Udvardi Márk (BFC), Szélessi Péter (Ajka Kristály), Burcsik Martin (Balatonalmádi SE). Támadók: Lattenstein Norbert (BFC), Benedek István (Tihany), Zágor Máté (Gyulafirátót).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában