füredi lányok, sümegi fiúk

2018.11.06. 07:00

Mindkét megyei röpicsapat nagyot küzdött

Súlyos sérülés is nehezíti a sümegi fiúk dolgát a továbbiakban, a Balaton-parti lányok rangadót nyertek.

Piltman-Horváth Barbara

Nagy harcban maradtak alul a sümegi fiúk (feketében)

Fotó: Penovác Károly/Napló

Sümeg–DEAC 2:3 (–22, –27, 20, 21, –13)

Sümeg, 50 néző. V: Szabó Zs., Kiss Z. Sümeg: Török R. 10, Kunert 19, Sow 10, Erki 17, Németh Z. 7, Tigyi 11. Csere: Illés, Nagy P. 2 (liberó), Péter. Vezetőedző: Tamás Zoltán. DEAC: Budai 16, Kiss I. 3, Tóth A. 4, Bagics 28, Remete 6, Hubicska 15. Csere: Mészáros Z. (liberó), Nagy A., Szikszai. Vezetőedző: Fodor Antal. Tamás Zoltán: – A meccset a mérkőzés elején veszítettük el, ami azonban a közepétől történt, az a csapat jövőbeli erejét mutatja.

Nagy harcban maradtak alul a sümegi fiúk (feketében)
Fotó: Penovác Károly/Napló

Drámai csatában maradt alul a vendéglátó a Debrecen ellen. 2:0-ás hátrányból ugyan még sikerült egyenlíteniük, de az ötödik szettben 13:15-re ismét a vendégek hozták a játszmát, így az övék lett a két pont. A harmadik etapban Illés Gergő Achilles-ín-szakadást szenvedett, műtét vár a játékosra.

Szent Benedek-B.-füred–Budaörs 3:0 (16, 24, 25)

Balatonfüred, 60 néző. V: Mezei, Bátkai-Katona. Balatonfüred: Sours 11, N. Szkorics 5, Jezerniczky 13, De Sousa 4, M. Szkorics 8, Vasvári E. 12. Csere: Fáth (liberó), Vasvári Zs., Dordzsceren 4, Vezetőedző: Andrea Milodanovics. Budaörs: Balabás 7, Radomszki 16, Kilyénfalvi 6, Juraszik, Tóth E. 8, Ostorházi 7. Csere: Maurer, Hernády (liberók), Molnár A. 3, Földi. Vezetőedző: Fekete Krisztina.

Újabb hosszú hétvége, újabb rangadó a balatonfüredi lányoknál, vasárnap a budaörsiek látogattak el a tó északi partjára. A két csapat hasonló játékerőt képvisel, így izgalmas meccsre lehetett számítani, ráadásul a mérkőzést megelőzően a Budaörsi DSE a bajnoki tabellán megelőzte a hazaiakat. Milodanovic Andrea tanítványai jó hangulatban és bátran kezdték az összecsapást, sok remek nyitással hamar előnyre tettek szert, ami nagyarányú szettgyőzelmet hozott. A második és harmadik játékrész azonban sokkal izgalmasabbra sikeredett, mindkét etap végén szoros eredmény alakult ki. Végül a higgadt fej és a koncentráció segített a hazaiaknak behúzni a másik két szettet is, a 3-0-s végeredménnyel pedig a 6. forduló után a Szent Benedek-Balatonfüred csapata áll a 3. helyen a tabellán.

Milodanovic Andrea: Nagyon fontos három pontot szereztünk ma meg egy jó meccsen. Tartottunk a mérkőzéstől, mert a Budaörs igen veszélyes csapat, soha nem lehet tudni, hogy hogy fognak játszani. Készültünk rájuk, sokat videóztunk, elemeztük őket, felkészültünk. Amellett, hogy nagyon fontos győzelmet arattunk ki szeretném emelni, hogy újra tudtunk 20 pont felett koncentrálva játszani, téthelyzetben pontokat szerezni. A jövő héten megyünk a TFSE csapatához, hogy újabb 3 pontot szerezzünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában