Papírforma eredmények

2018.11.27. 20:21

Nem volt esélyük a sümegieknek a listavezető Kaposvár vendégeként

Idegenben kellett helytállniuk megyénk első osztályú röplabdacsapatainak a bajnokságban, a fürediek kupameccset is játszottak.

Piltman-Horváth Barbara

A Szent Benedek együttese magabiztos sikert aratott a bajnoki pontvadászatban

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Kaposvár SE–Sümegi RE 3-0 (17, 9, 20)

Kaposvár, 250 néző. V: Adler, Ujházi. Kaposvár: Bozóki 13, Kalmár 5, Keen 7, Horváth K. 16, Nagy J., Bögöly 14. Csere: Pápai (liberó), Kiss M. 1, Kulcsár 2, Szabó Barna, Szabó Bence 1. Edző: Demeter György. Sümeg: Török R. 1, Kunert 2, Sow 2, Erki 6, Németh Z. 6, Tigyi 2. Csere: Nagy P- (liberó), Kotin 1. Edző: Tamás Zoltán.

A férfi NB I alapszakaszának B csoportjában a negyedik helyen álló sümegiek a listavezető Kaposvár vendégei voltak a városi sportcsarnokban. A Fino rendkívül magabiztosan játszott, a Veszprém megyei csapatnak nem sikerült megszorongatnia a hazaiakat.

Tamás Zoltán: – Ifjabb Nagy Péter hiányát jobban ki kellett volna használnunk, sajnos minimálisan sem hoztuk ki a mérkőzésből, amit lehetett volna.

A Szent Benedek együttese magabiztos sikert aratott a bajnoki pontvadászatban Fotó: Pesthy Márton/Napló

Palota VSN Kft–SZBBRA 0-3 (–16, –17, –25)

Budapest, Sződliget utca, 25 néző. V.: Bibók, Varjasi. Palota: Rácz M., Halla P. 9, Király D. 4, Benedek 6, Mester 11, Misinszki 4. Csere: Dr. Durst H. (liberó), Mészáros Zs., Antal. Edző: Glózik János. Balatonfüred: Vasvári E. 4, Sours 4, N. Szkorics 1, Jezerniczki 2, Yslany Kelly 6, M. Szkorics 15. Csere: Fáth (liberó), Zen 1, Dordzsceren 8, Vasvári Zs. 7. Edző: Andrea Milodanovics.

Szintén idegenben lépett pályára a női NB I-es Szent Benedek, a balatonfürediek a tabella hetedik helyén álló Palota VSN Kft otthonába látogattak. A papírforma beigazolódni látszott, a fürediek magabiztosan nyerték az első két szettet, csak a harmadik játékrészben volt némi keresnivalója a hazaiaknak, de a fiatal játékosok bizonyítottak, így 3-0-ra be is húzták a mérkőzést.

Andrea Milodanovics: – Kötelező volt a három pont megszerzése. Két sima szett után a harmadikban a fiatalok léptek pályára, és ha nehézkesen is, de tudtuk hozni ezt a játszmát is. Kellett ma ez a visszajelzés nekem, hogy mennyire számíthatok éles helyzetben a 14 éves fiataljainkra. Gratulálok a csapatnak, fontos három ponttal tértünk haza.

SZBBRA–Vasas Óbuda 0-3 (-12,-21,-13)

Balatonfüred, 100 néző. V.: Mezőffy, Barabás. Balatonfüred: Sours 8, N. Skoric 3, Jezerniczki 5, Yslany Kelly 2, M. Skoric 6, Vasvári E. 4. Csere: Fáth (liberó). Edző: Andrea Milodanovic. Vasas: Koste­lanska 10, Da Silva 13, Villám L. 5, Török 9, Abdulazimova 15, Tiemi 5. Csere: Bozicevic (liberó), Durst, Mihály. Edző: Jakub Gluszak.

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásában a füredi lányok az esélyesebb Vasas Óbudát fogadták. Látványos, hosszú labdamenetekkel tarkított, szórakoztató meccsen a vendégek nyertek. A visszavágót december 12-én rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában