meghívták az édesapját is

2019.01.30. 09:33

Marian Cozmára emlékeznek halálának tizedik évfordulóján

Február 8-án lesz tíz éve, hogy az akkor MKB Veszprém néven szereplő kézilabdacsapat kiváló játékosa, Marian Cozma tragikus körülmények között életét vesztette.

A Veszprém Handball Team Zrt. és a Veszprémi Építők Sport Egyesület együttműködve Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával és a Veszprémi Szurkolói Egyesülettel közös megemlékezést szervez erre a napra 18 órai kezdettel a Veszprém Aréna előtti Dísztéren található Marian Cozma-szoborhoz – adja hírül a handballveszprem.hu.

Az esemény keretében beszédet mondanak a város, a klub, a csapat és a szurkolók képviselői. A rendezvényre meghívták Marian Cozma édesapját, Petre Cozmát, valamint veszprémi csapattársait és edzőit is.

A beszédeket követően az egybegyűltek leróhatják tiszteletüket a szobor előtt, koszorúkat, virágokat és mécseseket helyezve el.

Másnap, azaz február 9-én, a 17:30-kor kezdődő, Barca Lassa elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt és után is folytatódik majd a megemlékezés az elhunyt sportolóra a Veszprém Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában