futsal

2019.02.23. 20:12

Döntőben az 1. FCV!

Magabiztos teljesítményt nyújtva múlta felül a Veszprém riválisát a futsal Magyar Kupa négyes döntőjének első napján, szombaton.

Horváth Gábor

A veszprémiek a Dunaferrel meccseltek a fináléba kerülésért a szigetszentmiklósi Magyar Kupa négyes döntő első napján.

A rangadó 12. percében vezetést szerzett a bakonyi csapat, Tatai indította a támadást, majd fejezte is be, szépen érkezve Reveland kapuja elé, 0-1.

A folytatásban hatalmasat küzdöttek a felek. Volt olyan időszak, amikor a Dunaferr nagyon nyomott, és ígéretes lehetőségeket dolgozott ki, de a veszprémi kontrák is rendkívül veszélyesek voltak. Mindkét oldalon születhetett volna gól, de sokáig érintetlenül maradtak a hálók. Így telt el a mérkőzés nagy része, újabb találatokat csak a véghajrá hozott.

A dunaújvárosiak 5 a 4 elleni játékra váltottak, ami abszolút nem hozta zavarba a Madarász-csapatot. Az 1. FCV jól védekezett, a 36. percben Tatai ívelte a megszerzett labdát a üres kapuba, a 38. percben pedig szintén a kapitány volt a végrehajtó. Mesterhármas és biztos bakonyi siker.

A másik elődöntőben a Berettyóújfalu 4-2-re legyőzte a Haladást, a finálét vasárnap 14 órai kezdettel játsszák. Az M4 Sport élőben közvetíti az összecsapást.

Eredmény: Dunaferr-1. FCV 0-3 (0-1). V.: Újhelyi, Czene-Joó, Tolnay. Dunaferr: Reveland – Öreglaki, Németh P., Pál, Hosszú. Csere: Rigó, Cseresznyés, Klacsák, Fridrich, Szeghy, Sáhó, Móra, Csányi, Németh L. Edző: Fehér Zsolt.

1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Komáromi, Dávid, Gyurcsányi. Csere: Spandler, Simon, Tar, Márkus, Boromisza, Bognár, Bencsik Á., Bencsik R. Edző: Madarász János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában