Veszprém

2019.02.13. 11:31

Kupadöntő következik a futsalosoknál

A Dunaferr lesz az 1. FC Veszprém ellenfele a futsal Magyar Kupa elődöntőjében.

Horváth Gábor

A Magyar Kupa négyes döntőjének jövő héten Szigetszentmiklós ad otthont, a megmérettetés nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen az élvonal legjobb csapatai kvalifikálták magukat. A kupagyőztesről döntő viadalon az NB I alapszakaszában első négy helyen végzett MVFC-Berettyóújfalu, 1. Futsal Club Veszprém, Haladás, valamint Dunaferr szerepelhet.

A sorsoláson a Berettyóújfalu a Haladással, a Veszprém pedig a Dunaferrel került össze, azaz ők játsszák egymással az elődöntőket.

A párharcok győztesei vívják a finálét, a vesztesek már nem lépnek a folytatásban pályára, mert nem rendeznek bronzmecset.

A négyes döntő a február 23-24-ei hétvégén lesz, a program szombaton a Berettyóújfalu-Haladás derbivel indul (15.30), 18 órától csap össze egymással a Veszprém és a Dunaújváros. Másnap jön a finálé. A helyszín a szigetszentmiklósi ÁJTI Sport és Rendezvénycsarnok.

Ami a bajnokságot illeti, a jövő héten indul a rájátszás. A mezőny két csoportra oszlott, az egyikben az alapszakasz 1., 4., 5., 7. és 9. helyezettje, a másikban a 2.,3., 6., 8. és 10. helyezettje szerepel. Pontosabban az A csoportot a Berettyóújfalu, a Dunaferr, a Debrecen, a Szigetszentmiklós, és a Rubeola FC Csömör alkotja, a B jelű mezőnyt pedig a Veszprém, a Haladás, az Aramis, a BME és a Nyírgyulaj.

A bakonyiak az első játéknapon szabadnaposak lesznek, március első hetében, az Aramis vendégeként kezdik szereplésüket az új bajnoki szakaszban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában