Tartanák a jelenlegi pozíciót

2019.03.13. 21:04

A sereghajtó már a megye II-es szereplésre készül, csapatot épít

Hétvégén elrajtol az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-pontvadászat tavaszi idénye. Beharangozó sorozatunk harmadik része.

Horváth Gábor

A Fűzfői AK a nyolcadik helyről várja a tavaszi bajnoki folytatást Fotó: Penovác Károly

A devecseriek felkészültek a kiesés elleni harcra, míg a sereghajtó (az utolsó előtti mögött nyolc ponttal lemaradt) FC Zirc már-már lemondott a bennmaradásról.

A Gyulafirátót SE és a Fűzfői AK tartaná jelenlegi pozícióját, persze, ha lehető- ségük akad a feljebb lépésre, azt mindenképpen megragadnák.

Gyulafirátót SE (7.)

Polonkai Csaba edző: –­Amit elterveztünk, elvégeztük. Kicsit kevesen vagyunk, próbáltuk fiatalokkal feltölteni a csapatot. Szeretnénk a legjobb hét között maradni, ha lehet, feljebb lépni, de hátrébb csúszni semmiképpen sem akarunk. Szerencsére továbbra is remek a csapategységünk, erre építve igyekszünk minél jobban szerepelni tavasszal.

Távozott: Rákhely Martin.

Érkezett: Ódor Norbert.

Cél: 1–7. hely.

Fűzfői AK (8.)

Horváth Ferenc edző: – Kevesen voltunk, de akik tudtak edzeni, becsülettel végigcsinálták a felkészülést. Fejér és Somogy megyei csapatokkal játszottunk edzőmeccseket, ezek jó erőfelmérők voltak számunkra. Elkezdődött a műfüves pályánk építése, a fejlesztés megkönnyíti majd a téli felkészülést. A célunk az, hogy megtartsuk pozíciónkat a középmezőnyben, feljebb lépni nehéz lesz, de megpróbálkozunk vele.

Távozott: Nyári Dániel (egészségügyi okokból kifolyólag kénytelen kihagyni fél évet).

Érkezett: Rózsa Attila, Porvázsnyik Sándor, Hencz Dénes.

Cél: a középmezőny.

A Fűzfői AK a nyolcadik helyről várja a tavaszi bajnoki folytatást Fotó: Penovác Károly

Devecser SE (14.)

Cserna Róbert edző: – Ilyen rossz felkészülésünk még nem volt. Részben önhibánkon kívül, sérülések, más elfoglaltságok miatt voltak létszámgondjaink, de akadt olyan játékos is, aki „eltűnt”. Nagyjából nyolc-kilenc futballista van megfelelő erőállapotban a keretből, a többieket fel kell hozni erre a szintre. A célunk a bennmaradás. Az előjelek nem túl jók, de azért bizakodó vagyok.

Távozott: –.

Érkezett: Bakos Arnold.

Cél: a bennmaradás kiharcolása.

FC Zirc (16.)

Kottyán Károly szakosztályvezető: – Részt vettünk a Téli Kupán, nem sok sikerrel. A csapat jelentősen átalakult, sokan távoztak, négyen érkeztek, illetve az ifiből töltöttük fel a keretet. Kottyán Bálint játékos-edző lemondott, a továbbiakban csak a pályán segíti az együttest, a csapat vezetését Nagy Krisztián vette át. Reálisan nézve nincs esélyünk a bennmaradás kiharcolására, a célunk a csapatépítés, illetve az, hogy tisztességgel végigjátsszuk a szezont. Meglátjuk, mire lesz elég a tudásunk.

Távozott: Jelencsics József, Sztojka Olivér, Novothny Mátyás, Hideghéti Gábor, Orbán Bálint, Simon Gergő.

Érkezett: Torkos Zsolt, Dávid Ádám, Vágenhoffer Richárd, Zsargó Patrik.

Cél: –.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában