Labdarúgó megye I

2019.04.07. 20:40

Nyolc gól esett Csetényben

Papírforma eredményeket hozott az MTD Hungária labdarúgó megyei I. osztályú bajnokság hétvégi fordulója.

B. Virág Rita

FC Zirc–Balatonfüred 0–4 (0–2)

Zirc, 50 néző. Jv.: Hegyi Z. FC Zirc: Schoffhauser – Torkos, Wittmann, Vágenhofer (Tehel), Zsargó, Kottyán, Dávid, Antal, Petróczi, Somogyi, Gartner. Edző: Nagy Krisztián.

Balatonfüredi FC: Mikler – Mód, Gruber (Henn), Csikós, Kós, Tanárki (Szentiványi), Zsigmond (Monori), Burucz, Lattenstein (Imre), Ujvári, Garda (Rápó). Edző: Sowunmi Thomas.

Gólszerzők: Mód, Szentiványi, Garda, Gruber.

A vendégek irányították a mérkőzést, több gólszerzési lehetőséget dolgoztak ki és megérdemelten nyertek a sportszerű találkozón.

Jók: senki, ill.Burucz, Rápó, Csikós.

Tudósított: Kottyán Károly.

Herend–Devecser SE 2–3 (1–2)

Herend, 80 néző. Jv.: Nagy J. Herend: Károlyi – Marosi, Magasházi (Králl), Albrecht, Major, Giron (Bachstetter), Molnár R. (Csapai), Sóskuthy, Teimayer, Simányi (Meleg), Molnár T. Edző: Marosi István.

Devecser SE: Nagy Sz. – Bakos, Horváth R. (Horváth G.), Szommer, Burucs (Kiss L.), Sipos Felícián, Szakonyi, Illés M., Polgár, Paksai (Szöllősi), Illés N. Edző: Cserna Róbert.

Gólszerzők: Giron, Molnár R., ill. Szakonyi (2), Illés M.

Az első félidőben a hazai csapat szerzett vezetést, amelyre hamar jött a válasz egy nagyszerű átlövésből. A vendégek azonban az első félidő végén egy jól eltalált szabadrúgásból fordítottak. A szünet után egy igencsak kérdéses találattal növelte előnyét a Devecser, innentől a Herend csak futott az eredmény után, és csak a szépítés sikerült. Hasonló képességű csapatok találkozóján a jobban akaró Devecser megérdemelten szerezte meg a három pontot.

Tudósított: Marosi István.

VBSK–Ajka Kristály SE 1–4 (1–3)

Várpalota, 50 néző. Jv.: Pap E. Várpalotai BSK: Közép – Stáhl, Papp R., Tombor, Marton, Bogdán, Csapó, Nagy R., Szőke, Sanda, Zsupek. Edző: Szabó László.

Ajka Kristály SE: Dróth – Primusz, Kungl, Szedlacsek, Móger (Tisonyai), Szarka (Horváth L.), Csicsics, Ambrus, Krén, Szabó Z. (Hauser), Udvardi. Edző: Sipos Tamás.

Gólszerzők: Papp R., ill. Szedlacsek (3), Udvardi.

A mezőnyben jól játszó hazai csapat egyéni hibáiból verte meg magát.

Jók: Közép, Sanda, Papp R. ill. Primusz, Szedlacsek, Ambrus.

Tudósított: Lujber Péter.

FAK–Tihanyi FC 0–4 (0–1)

Balatonfűzfő, 150 néző. Jv.: Kozma T. FAK: Laki – Balatoni (Pálfi), Szeleczky, Farkas A., Auerbach, Szalai, Szabó I. P., Wellesz, Humli (Varga T.), Szabó II. P., Hencz (Heidinger). Edző: Horváth Ferenc.

Tihanyi FC: Sárdi (Endresz) – Dévényi, Siliga (Nemes G.), Kovács Á. (Burgyán), Horváth B. (Erőss), Németh K., Perger, Slemmer, Nemes Á., Klauz, Benedek (Resch). Edző: Lukács István.

Gólszerzők: Benedek (2), Sárdi, Slemmer.

Sok hibával tarkított mérkőzésen a vendégcsapat jól kihasználta a hazaiak hibáit. Az első játékrész elején a tihanyiak büntetőből szereztek vezetést. A félidő további részében mindkét kapu előtt adódott lehetőség, de az eredmény nem változott. A második játékrészt is góllal kezdte a Tihany, ami el is döntötte a találkozót. A meccs összképe alapján megérdemelt a vendéggyőzelem.

Jók: senki, ill. Benedek, Kovács, Slemmer.

Tudósított: Béday András.

Magyarpolány–Sümeg 1–2 (1–1)

Magyarpolány, 100 néző. Jv.: Bódi A. Magyarpolány SE: Kócsár – Veisz, Döbrösi, Molnár P., Bukovics, Bencsik, Polt P., Szállási, Polt B. (Morzsa), Kardos, Vöröskői (Benkő). Edző: Piri Ottó.

Sümeg VSE: Kovács R. – Kulman Gy., Bencze, Szabó B., Reicz, Rédei, Révész, Mayer, Görhes (Bujtor), Kulman B., Mórocz (Makkos). Edző: Lázár Szilveszter.

Gólszerzők: Polt B., ill. Reicz, Rédei.

A döntetlenszagú mérkőzésen egy szerencsés góllal nyert a Sümeg.

Jók: senki, ill. Reicz, Kulman B., Szabó B.

Tudósított: Piri Ottó.

B.almádi–Gyulafirátót 2-0 (2-0)

Balatonalmádi, 100 néző. Jv.: Magyar Á. Balatonalmádi SE: Jászberényi – Hoffer L., Burcsik, Sánta K., Hoffer D., Zömbik, Kovács K. (Stiger Á.), László, Mihálovics (Sánta), Károlyi (Varga P.), Bencsik. Edző: Kozma Csaba.

Gyulafirátót SE: Varga Zs. – Balta N., Németh A., Ring, Zágor, Benedek, Ódor, Kövesi, Tímár, Kálmán, Buda. Edző: Polonkai Csaba.

Gólszerzők: Burcsik M., Zömbik.

Mozgalmas első félidőben a BSE már a 2. percben vezetést szerzett, majd feljött a vendégcsapat, és a hazai kapusnak kétszer is bravúrra volt szüksége, hogy érintetlen maradjon a kapuja. Ezután egy szép almádi akciót csak szabálytalanul tudtak megakasztani a vendégek a büntetőterületen belül, de a jogos 11-est a rátóti kapus hárította. A félidő vége előtt Burcsik kapott egy pontos indítást, aki a kapus mellett a hálóba helyezett. A második játékrészben nem történt említésre méltó esemény, a kapuk nem forogtak veszélyben. A vendégek próbálták tördelni a játékot, helyenként ezt csak szabálytalanságokkal tudták elérni. Az eredmény már nem változott.

Jók: Zömbik, Sánta, Jászberényi, László, ill. Balta N., Németh, Kövesi, Tímár.

Tudósított: Jandrasics Gábor.

Összefoglaló a meccsről:

Csetény SE–TIAC VSE 3–5 (1–3)

Csetény, 200 néző. Jv.: Szalai L. Csetény SE: Sipos – Hornyacsek R., Hárer, Komenda (Bánfalvi A.), Bánfalvi B., Hornyacsek E., Nagy R., Peng (Rummel), Lukács, Bíró, Kakas. Edző: Nagy Krisztián.

TIAC VSE: Schmidhoffer – Szabó D., Bardon, Molnár Zs., Ladányi, Péber K., Kovács M., Péter B., Ludvig, Dobján, Vadas (Zsámbéki). Edző: Dobján Krisztián.

Gólszerzők: Bánfalvi B., Nagy R. 2, ill. Kovács M., Péter K. 2, Péter B.

Az első félidei lelketlen hazai játék miatt a vendégek kétgólos előnnyel mentek pihenőre. A második játékrészben a hazaiak mindent megtettek az egyenlítés, sőt a győzelem érdekében, de a játékvezetők sajnos ebben nem voltak partnerek, és véleményezhető ítéleteikkel segítették a vendégek győzelmét.

Jók: Sipos, ill. mindenki, a mezőny legjobbja Schmidthoffer. Tudósított: Pucsek István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában