Rockysok formációs táncversenye

2019.04.05. 20:50

Több mint hétszázan mutatták meg tudásukat az ajkai sportcsarnokban

Tíz csapat több mint 700 rockysa mutatta be tudását leány kis- és nagyformációban az Ajka Kupa akrobatikus rock and roll országos táncversenyen, a városi sportcsarnokban, március végén.

Tisler Anna

Veszprém megyét balatonfüredi, pápai, veszprémi és ajkai csapat képviselte több korcsoportban és formációval.

A szervező ajkai Dinamik rock and roll klub 1995 óta évente megrendezi a rangos versenyt, amelyre eredményeik alapján kerülnek be a legjobbak, tudtuk meg Horváthné Baráth Piroskától, a Dinamik vezetőjétől. A hagyományos esemény résztvevői a versenyt megelőzően megemlékeztek Baranyai Andor egykori pontozóbíróról. A Veszprém megyei versenyzők közül junior kisformációban a balatonfüredi Acro Dance Wonder című tánca érte el a legtöbb pontot, amely akkor az ötödik helyre volt elegendő.

A házigazda klub képviselői is jól szerepeltek. Fotó: Györkös József

Felnőtt nemzeti kisformációban a balatonfürediek Perfect bemutatója a negyedik helyen végzett.

Felnőtt nemzetközi kisformációban a veszprémi Kid lett a harmadik, a Csinizsarukkal. Children nagyformációban az Acro Dance a harmadik helyen végzett a Firerock darabbal.

A megmérettetés serdülő nagyformáció kategóriájában hetedik lett a Dinamik Ajka a Múzsákkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!