A Dunaferr kiegyenlítette a párharcot

2019.06.03. 21:53

1. FC Veszprém: folytatódik a csata a bronzért

Kikapott hétfőn idegenben az 1. FC Veszprém, így harmadik összecsapás jön a futsal NB I bronzcsatájában.

Horváth Gábor

Fotó: Penovác Károly/Napló

Dunaferr–1. FCV 3-0 (0-0)

Dunaújváros. V.: Futó, kovács, Janitz. Dunaferr: Rigó – Németh, Klacsák, Horváth N., Sáhó. Csere: Cseresnyés, Reveland, Öreglaki, Danó, Fridrich, Pál, Móra, Csányi. Edző: Fehér Zsolt.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Márkus, Komáromi, Gyurcsányi. Csere: Schmidmajer, Tar, Dávid, Boromisza, Varga, Bognár, Bencsik Á., Simon, Bencsik R. Ező: Németh Gábor.

Gólszerző: Horváth (30.), Pál (32.), Fridrich (38.)

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első felvonásán, pénteken Veszprémben 5-2-es bakonyi siker született. Így a Veszprém hétfőn este úgy léphetett pályára Dunaújvárosban, hogy egy újabb sikerrel megszerzi története első NB I-es bronzérmét.

Nem így lett. Az 1. FCV hiába dolgozott ki több lehetőséget, nem tudott a kapuba találni. A dunaújvárosiak a második félidő derekén egy kontra után eredményesek voltak, majd a kitámadó, öt a négy elleni játékra váltó Veszprémmel szemben újabb gólokat tudtak elérni.

A párharc harmadik, mindent eldöntő mérkőzését csütörtökön este 18.30-as kezdettel játsszák a Március 15. úti csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában